Devasa Bataryalı Tecno Pova 2 Tanıtıldı

Yüksek batarya kapasitesiyle öne çıkan Tecno Pova 2, Çin'de tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatı!

Devasa Bataryalı Tecno Pova 2 Tanıtıldı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno, uygun fiyatlı Android telefon pazarında yer edinmek için yeni ürünleriyle dünyaya açılmak istiyor. Bu yolda ürettikleri yeni ürünlerinden olan Tecno Pova 2, Çin'de tanıtıldı.

Tecno Türkiye’de Akıllı Telefon Üretecek: Milyon Dolarlık Yatırım!
MOBİL

Tecno Türkiye’de Akıllı Telefon Üretecek: Milyon Dolarlık Yatırım!

Tecno Türkiye’ye milyon dolarlık yatırım yapacak. Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno, gerçekleştireceği yatırım ile birlikte ülkemizde akıllı telefon üretecek.

Özellikle batarya kapasitesiyle dikkat çeken telefon, firmanın en uygun fiyatlı 5G destekleyen telefonlarından biri. Ülkemizde de teknoloji yatırımlarında bulunan Tecno'nun yakın zamanda telefonu Türkiye pazarında da satışa sunması bekleniyor.

Devasa Bataryalı Tecno Pova 2 Tanıtıldı

Tecno Pova 2 Özellikleri ve Fiyatı

2020 yılında Helio G80 işlemcisiyle tanıtılan Tecno Pova'nın geliştirilmiş bir versiyonu olan cihaz, gücünü Helio G85 işlemcisinden alıyor. 6,82 inç IPS LCD ekranın kullanıldığı telefon HD+ 720 x 1640 piksel çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunuyor. Tecno Pova 2'de işletim sistemi olarak Android 12 yer alıyor.

16 megapiksel ana + 2 megapiksel derinlik sensörü telefonun arka kamera setini oluşturuyor. Ön tarafta ise bizleri 8 megapiksel selfie kamerası karşılıyor. Çift sim kartını destekleyen telefon USB-C şarj girişine sahip. Telefonun en çok dikkat çeken özelliği 7000 mAh bataryası. 18 W hızlı şarj ile desteklenen bataryanın uzun kullanımlar için fazlasıyla kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Telefonun 4GB RAM 64 GB depolama ve 6 GB RAM 128 GB depolama olmak üzere iki versiyonu bulunuyor.

Rusya'da satışa sunulan Tecno Pova 2 fiyatı firma tarafından 205 dolar olarak belirlendi.  

Tecno Phantom X Türkiye'de Satışa Sunuldu
MOBİL

Tecno Phantom X Türkiye'de Satışa Sunuldu

Kısa bir süre önce ülkemize resmi olarak giriş yapan Tecno, amiral gemisi segment olarak tanımlanan Phantom X ile yeni bir modeli satışa sundu.

YORUMLAR