Teknosa Kendi Ürettiği Preo P1 Akıllı Telefonu Piyasaya Sürüyor

TeknoSA, kendi akıllı telefonu Preo P1 ve Pwatch saatini piyasaya çıkartmak üzere kollarını sıvadı.

Teknosa Kendi Ürettiği Preo P1 Akıllı Telefonu Piyasaya Sürüyor

Türkiye'nin dev elektronik perakende kuruluşu TeknoSA, kendi akıllı telefonu Preo P1 ve Pwatch saatini piyasaya çıkartıyor.

TeknoSA, Preo markasıyla kendi ürünlerini tüketicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Preo P1 akıllı telefon ve Pwatch akıllı saat modeli, 16 Temmuz itibariyle Türkiye'nin 81 ilindeki TeknoSA mağazalarında ve online alışveriş sitesi teknosa.com'da satışa sunulacak.

TeknoSA2nın akıllı telefonu Preo P1'in özellikleri şöyle sıralanıyor; ekranı 5 inç HD olacak ve 1280x720 çözünürlük sunacak, arka kamerası 13MP ön kamerası 5MP olacak, 4 çekirdekli 1.2 GHz Qualcomm çekirdekle çalışacak ve Android 4.4 işletim sistemini barındıracak. Preo P1 1GB Ram ve 8 GB bellek kapasitesi sunacak. 32GB'a kadar hafızası artırılabilecek. Preo P1, 749 TL etiket fiyatıyla tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA'nın bir diğer ürünü ise Preo Pwatch. Bu akıllı saat adım sayma, mesafe takibi, harcanan kaloriyi gösterme, uyku düzenini ve kalitesini takip etme ve vücut kitle indeksini ölçme özelliklerinin yanı sıra diyet programı yapabilmeye de imkan tanıyor. Pwatch, 99 TL'lik fiyatıyla renkli seçenekler sunacak.

6. Nesil Apple iPod Touch Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Motorola'nın 4 Yeni Telefonu Aynı Anda İnternete Sızdırıldı

YORUMLAR