Telefon Operatörlerinden Biri iPhone 6s’in Çıkış Tarihini Sızdırdı

Bir ihbar telefonu iPhone 6s’in çıkış tarihinin net bir şekilde internete sızmasına yol açtı.

Telefon Operatörlerinden Biri iPhone 6s’in Çıkış Tarihini Sızdırdı

Avrupa’da büyük telefon operatörlerinden birinden gelen bir ihbar telefonu, iPhone 6s’in çıkış tarihinin hızlı bir şekilde internete sızmasına yol açtı. iPhone 6'nın çıkış tarihi de geçen sene aynı şekilde yayılmıştı.

Apple ise çıkış ve ön sipariş detayları internete sızan iPhone 6s haberleri hakkında bir tepki göstermedi. iPhone 6s’in çıkış tarihi ile ilgili bir aydır çeşitli haberler internete sızıyor. iPhone 6S Ağustos Ayında Geliyor, Galaxy Note 5 ise Temmuz'u Hedefliyor haberimizde belirttiğimiz tahminler bu yeni gelişmeyle güncellenmiş oldu.

Tarihin ortaya çıkması son derece tesadüfi bir şekilde geçen yıl iPhone 6’nın çıkış haberinin sızdırılması ile aynı şekilde gelişmiş. Geçtiğimiz yıl da iPhone 6 duyurulmadan önce bir Vodafone çalışanı tarafından iPhone 6’nın lansman ve ön sipariş tarihleri açıklanmıştı. Bu yıl yine aynı şey yaşandı. Yunanistan Vodafone’da çalışan ismi açıklanmayan bir şirket çalışanı, haber siteleriyle irtibata geçti ve iPhone 6s’in lansman tarihi ile ön sipariş bilgilerini ajanslara ihbar etti. Bu bilginin kaynağı belirsiz olduğu için doğru olduğu iddia edilemez.

Vodafone çalışanı tarafından yapılan ihbara göre iPhone 6s’in lansman tarihi 8 Eylül olarak sızdırıldı, ön siparişler ise 18 Eylül tarihinden sonra alınacak. Yapılan ihbar iPhone 6s’in satışa çıkacağı tarihi 25 Eylül 2015 olarak işaret ediyor.

iPhone 6S'in Kamerası Hakkında Yeni Söylentiler Var

Apple Store Türkiye, iPhone 6 Serisine Zam Yaptı: İşte Yeni Fiyatlar

iOS 8.4'e Hazır mısınız? iOS 9 Çıkış Tarihi de Netleşiyor

YORUMLAR