Telegram Premium'a Yeni Emojiler Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Premium servisini açıklayan Telegram, yeni abonelik sistemleri için özel emoji sistemi kuracak. İşte detaylar!

Telegram Premium'a Yeni Emojiler Geliyor

En popüler mesajlaşma ve sosyal medya platformlarından biri olan Telegram, dünya genelinde 550 milyondan fazla insan tarafından kullanılıyor. Rakiplerine karşı elini güçlendirmeye çalışan Rusya merkezli teknoloji şirketi yakın zamanda açıkladığı Premium hizmeti için yeni emojiler getirecek.

Telegram Premium Aboneliğin Avantajları ve Fiyatı Belli Oldu
TEKNOLOJİ

Telegram Premium Aboneliğin Avantajları ve Fiyatı Belli Oldu

En iyi mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, yeni özelliklerle düzenli olarak güncelleniyor.

Yakın zamanda gelmesi planlanan güncelleme ile Premium kullanıcılarına geniş imkanlar sunmaya hazırlanan Telegram, emojiler konusunda diğer uygulamalarda rastlanmayan özelliklere sahip olacak.

Telegram Premium'a Yeni Emojiler Geliyor

Premium Üyelere Özel Emoji Paketleri

Premium hizmeti için geliştirmelere devam eden Telegram, kullanıcıların oldukça seveceği yeni emoji sistemini uygulamaya ekleyecek. Buna göre kullanıcıla özel animasyonlu emojilere sahip olabilecek. Tüm sohbet ve medya başlıklarında kullanılabilecek olan 500'den fazla Premium emoji içerek paketler yakın zamanda hizmete sokulacak. Ayrıca özel emojilere erişimi kolaylaştırmak için uygulamaya arama sekmesi de eklenecek. 

Haziran ayında yapılacak güncellemeyle yeni Telegram emojilerinin uygulamada yerini alması bekleniyor. Premium kullanıcı sayısını artırmak isteyen Telegram'ın yakın zamanda yeni özellikleri de kullanıma sunacağı düşünülüyor.

Telegram Kullanmanız için 8 Önemli Neden
MOBİL

Telegram Kullanmanız için 8 Önemli Neden

Telegram kullanılmalı mı? Telegram özellikleri neler? Bu sorular özellikle WhatsApp gibi anlık mesajlaşma uygulamalarından Telegram'a geçmek isteyenler tarafından sık sık sorulmaktadır.

YORUMLAR