TEOG 2014 1. Dönem Mazeret sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı

TEOG kapsamında yapılan ilk sınavda kötü hava koşullarından dolayı sınava giremeyen öğrenciler için düzenlenen mazeret sınavının soru ve cevapları açıklandı.

TEOG 2014 1. Dönem Mazeret sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavı yani TEOG'un mazeret sınavı soru ve cevapları açıklandı. Sitemiz üzerinden TEOG 2014 1. Dönem Mazeret Sınavı soru ve cevaplarını indirerek kendi verdiğiniz yanıtları kontrol edebilirsiniz.

Geçtiğimiz ay içerisinde düzenlenen TEOG sınavına kötü hava koşulları ve diğer geçerli nedenlerden dolayı katılamayan öğrenciler için yapılan mazeret sınavı gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı sınavdan hemen sonra ise soru ve cevapları açıkladı.

Öğrencilere Türkçe, Matematik, Din Kültürü, İnkilap Tarihi, Fen ve Teknoloji, İngilizce - Fransızca alanlarından 20'şer soru sorularak ders başına 40'ar dakikanın verildiği sınavda A, B, C ve D olmak üzere 4 farklı kitapçık türü bulunuyordu.

TEOG 1. Dönem Mazeret Sınavı soru ve cevaplarını aşağıdaki bağlantılara tıklayarak fark derslere göre indirip hemen yanıtlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Turkcell Müşteri Hizmetleri Twitter Sayfası Hacklendi

YORUMLAR