Tesla Tekila Satmaya Başladı: Şaka Değil Gerçek!

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla, tekila satmaya başladı. Elon Musk'ın 1 Nisan'da yaptığı şaka gerçek oldu.

tesla-tekila-satmaya-basladi

Tesla markalı tekila piyasaya sürüldü. Tesla tekila fiyatı ile dikkat çekmekte. İşte Tesla'nın piyasaya sürmüş olduğu tekila hakkında detaylar.

Tesla Tekila Fiyatı Ne?

Elon Musk 2018 yılında yaptığı 1 Nisan şakasında Teslaquilla şişeleriyle çevrili bir Tesla Model 3'ün karşısında bayılmış olarak bulunduğunu söyledi. Bu paylaşımın ardından 2 yıl sonra Tesla, tekila piyasaya sürdü.

Musk'ın 2018'de yaptığı paylaşım:

Tesla tekila şu anda 250 dolar fiyatı ile ABD'de satışa çıktı. Bir kişi sadece 2 şişe alabiliyor ve almak için yaşının 21 olması gerekiyor. Tesla tekila ABD'de sadece belirli eyaletlerde satışa sunulacak. Teslimatların 2020 yılının sonlarına doğru yapılacağı açıklandı.

Paylaşımın altına Elon Musk bugün bir emoji attı. Bu emoji şakanın gerçek olduğunu belirtiyor.

Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Elon Musk En Çok Döner Seviyor!

Elon Musk geçtiğimiz günlerde Twitter'da gündem olmayı başardı. Musk'a bir kullanıcı en çok sevdiği yemeği sordu. Elon Musk da soruya "döner kebab" yanıtını verdi. İlgili haberimize hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Elon Musk, En Çok Döner Kebap Sevdiğini Açıkladı! Türkiye'de Yemeye Bekleriz
SOSYAL MEDYA

Elon Musk, En Çok Döner Kebap Sevdiğini Açıkladı! Türkiye'de Yemeye Bekleriz

Tesla ve Space X şirketlerinin CEO'su olan Elon Musk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme damga vurdu. Elon Musk yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR