The Batman Filminden İlk İnceleme Puanları Geldi: Puanlar Heyecan Verici

Robert Pattinson’ın hayat verdiği yeni Batman filmi için heyecanlı bekleyiş başladı. The Batman filmine gelen ilk tepkiler ise oldukça olumlu.

Buse Yılmaz -

Robert Pattinson’ın yeni Batman’e hayat verdiği The Batman filminin ilk inceleme puanları geldi. Bu hafta sonu vizyona girmesi beklenen The Batman filminin ön gösterimi de tamamlandı. Ön gösterime birçok basın mensubu ve eleştirmen katıldı. Filmi ön izleme şansına sahip olan eleştirmenler ve basın mensupları, filmi izler izlemez yorumlarını paylaştı. The Batman filminin Rotten Tomatoes puanları hayranlarını heyecanlandırdı.

The Batman Filmine Eleştirmenlerden Gelen İlk Tepkiler

Filmi ön gösterimde izleyen eleştirmenler soluğu Rotten Tomatoes’da aldı. Filme gelen ilk tepkilerin ardından verilen puanlar izleyicileri heyecanlandırdı. Filmin ilk eleştiriler ışığında aldığı ortalama puan şu an için 87. İşte ilk tepkiler;

Puanlar Heyecan Verici

Şu anda Rotten Tomatoes'ta 171 inceleme girilmiş ve verilen puanların ortalaması ise 87 gibi yüksek bir puan. Metacritic'te ise 48 inceleme mevcut ve incelemelerin ortalaması ise 73 puan. Genel olarak yorumlara baktığımızdaysa özellikle oyuncu seçimlerinin ne kadar doğru yapıldığından söz edilmiş durumda.

Alternatif bir evrende geçecek olan The Batman, 4 Mart 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmen koltuğunda Matt Reeves oturuken, Mattson Tomlin ve Matt Reeves filmin senaryosunu kaleme aldı. 

Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon)  ve John Turturro (Carmine Falcone).

İnternet

The Batman Yeni Fragman Yayımlandı

Benzer İçerikler

YORUMLAR