Stephen King'in Kaleminden Uyarlanan The Boogeyman'ın İlk Fragmanı Yayınlandı (Video)

Stephen King'in kaleminden uyarlanan, yapımcı ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken The Boogeyman'ın ilk fragmanı yayınlandı. İşte detaylar!

Stephen King'in Kaleminden Uyarlanan The Boogeyman'ın İlk Fragmanı Yayınlandı (Video)

Korku-gerilim türü denince akla gelen en başarılı yazarlardan biri olan Stephen King'in hikâyesinden uyarlanan The Boogeyman'ın merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Başrollerinde ünlü isimlerin yer aldığı filmin vizyon tarihi de belli oldu.

Üst düzey kalemiyle başarılı eserlere imza atan Stephen King'in kısa hikâyesinden uyarlanan The Boogeyman'dan ilk fragman yayınlandı. Yazarı kadar başarılı yapımcı kadrosuna sahip filmin yönetmen koltuğunda Rob Savage otururken, senaryo ekibinde ise Scott Beck, Bryan Woods ve Mark Heyman yer alıyor.

The Boogeyman Fragman

The Boogeyman Konusu

Lise öğrencisi Sadie Harper ile kardeşi Sawyer’ın annelerini kaybetmelerinin acısını yaşarken, terapist olan babaları Will’in çaresiz bir hastasının beklenmedik şekilde yardım için evlerine gelmesi hayatlarını tamamen değiştirir. Bu kişi ardında kurbanlarının acısıyla beslenen korkunç bir doğaüstü varlık bırakır.

The Boogeyman Oyuncuları

  • Sophie Thatcher
  • Chris Messina
  • Vivien Lyra Blair
  • Marin Ireland
  • Madison Hu
  • LisaGay Hamilton
  • David Dastmalchian

The Boogeyman Vizyon Tarihi

Stephen King'in kaleminden uyarlanan film, 2 Haziran’dan itibaren türün severlerine unutulmaz bir seyir keyfi yaşatmak için beyazperdedeki yerini alacak.

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama
İNTERNET

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama

Çoğu kullanıcının tercihi her ne kadar geleneğe bağlı kalmak olsa da ücretsiz film izleme uygulamaları ya da ücretsiz film izleme programları giderek yaygın hâle geliyor ve insanların büyük bir kısmı alışkanlıklarından gün geçtikçe kopuyor.

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

YORUMLAR