The Elder Scrolls Online Twitter Oyununu Kaçırmayın

The Elder Scrolls serisini farklı bir şekilde deneyimlemek ister misiniz? Eğer öyleyse, The Elder Scrolls Twitter oyununu kaçırmayın.

Herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde The Elder Scrolls Online oynamak istiyorsanız, Bethesda yeni bir alternatif sunuyor. Amerika menşeli yayıncının uzun soluklu serisi için The Elder Scrolls Twitter oyunu başlattı. Detaylar haberimizde. 

Macera oyunları için geçmişte farklı farklı alternatif türler mevcuttu. Bunlardan bir tanesi de kitap biçimli olanlarıydı. Bu türde, bir senaryo önünüze seriliyordu. Şu zamanda epey aşina olduğumuz ve seçimlere dayalı olarak ilerleyen yapıda, bir seçim yaptıktan sonra sayfaları atlayıp da yaptığınız seçim ile alakalı olana gidiyordunuz. Oyunun senaryosu bu şekilde ilerliyor ve duruma göre farklı sonlara ulaşıyordunuz. Eğer hoş bir nostalji yapmak adına bu tür bir maceraya geri dönüş yapmak istiyorsanız, Bethesda size The Elder Scrolls ile oldukça güzel bir fırsat sunuyor.  

The Elder Scrolls Twitter Oyunu Detayları 

Amerika menşeli yayıncı Bethesda ANZ Twitter hesabı üzerinden The Elder Scrolls Online tabanlı bir macera oyunu başlattı. Oynanış ise oldukça basit. Öyle ki, önünüze yine çeşitli senaryolar getiriliyor. Siz ise kararlarınıza göre bağlantılara tıklayarak, verdiğiniz kararlarınızın etkisini ve senaryoyu ne doğrultuda değiştirdiğini görebiliyorsunuz.  

Hikayeyi tamamladıktan sonra ise sonucunun ekran görüntüsünü alıp yollayabiliyorsunuz. Her ne kadar bu oyun dünya genelindeki herkesin erişimine açık olsa da, sadece Avustralya’da ve Yeni Zelanda’da yaşayan oyuncular hikayeyi tamamlamaları durumunda ödül kazanabiliyorlar. Verilen ödül ise yirmi dijital Elder Scrolls Online paketinden biri oluyor. 

Görünüşe göre bu Twitter oyunu, The Elder Scrolls Online için yayınlanan Markarth indirilebilir içeriğinin tanıtımının bir parçası. Aslına bakarsanız bu oldukça akıllıca ve hoş bir pazarlama stratejisi. En azından ilk defa duyan ve merak eden oyuncuları oyuna çekmek ve aktif kitleyi genişletmek için etkisinin olacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte The Elder Scrolls Online 9 Aralık 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak oynayabileceğinizi de söyleyelim.  

YORUMLAR