The Game Awards 2020 Adayları Belli Oldu

The Game Awards 2020 adayları Geoff Keighley tarafından netleştirildi. Kazanlar 10 Aralık 2020'te belli olacak. Bakalım Yılın Oyunu ödülünü hangi oyun alacak?

Orçun Çavuşoğlu -

Her yılın Aralık ayında gerçekleştirilen The Game Awards şovunun bir yenisi daha düzenlenecek. Ne var ki bu defa alıştığımız şekilde değil de çevrimiçi olarak düzenlenecek. Yeni ve dünya genelinde ilk kez gerçekleştirilecek olan duyurular, halihazırda duyurulmuş olan oyunlar ile ilgili son haberleri ve yeni fragmanların yayınlanacağı özel gecede, elbette geride bırakacağımız 2020 yılının en iyileri de seçilecek. Geoff Keighley tarafından gerçekleştirilen canlı yayında, The Game Awards 2020 adayları belli oldu. Detaylar haberimizde.

Bu yılın esasen oyun dünyasının eşsiz yıllarından bir tanesi olması bekleniyordu. Ne var ki COVID-19 salgınının etkisi ile beklenmedik durumlar ile karşılaşmıştık. Karşılaşmaya da devam ediyoruz. Evden çalışma sistemine geçişin bir getirisi olarak birçok organizasyon ya iptal edilmiş veya çevrimiçi olarak düzenlenmişken birçok oyunun ertelenme haberlerini almıştık. Sırf bu yüzden de Cyberpunk 2077, bu yılın The Game Awards şovunu maalesef kaçırıyor ki Yılın Oyunu kategorisi için oldukça güçlü bir adaydı. Ancak yine de platformlar genelinde The Last of Us Part II ve Final Fantasy VII Remake gibi birçok kaliteli oyun görmüştük. Şimdi ise bu oyunlar yılın sonunda birbirleri ile kıyasıya bir yarışa girecekler. Peki bakalım Yılın Oyunu hangisi olacak? 

The Game Awards 2020 Adayları Detayları

Bugün Geoff Keighley bir canlı yayın gerçekleştirerek The Game Awards 2020 için adayların bulunduğu listeyi detaylandırdı. Bu senenin Yılın Oyunu kategorisinde Animal Crossing: New Horizons, Hades, Final Fantasy VII Remake, Ghost of Tsushima, DOOM Eternal ve The Last of Us Part II yer alıyor. Eğer dilerseniz, buradan oy verebilirsiniz. Kazananlar ise 10 Aralık 2020 tarihinde belli olacak. 

The Game Awards 2020 adayları ve aday gösterildikleri kategoriler ise şöyle: 

Yılın Oyunu 

En İyi Oyun Yönetimi 

En İyi Hikaye Anlatımı 

En İyi Sanat Yönetimi 

En İyi Müzik 

En İyi Ses Tasarımı 

En İyi Performans 

Etki Bırakan Oyun 

En İyi Devamlılığı Olan Oyun 

En İyi Bağımsız Oyun 

En İyi Mobil Oyun 

En İyi Topluluk Desteği 

En İyi Sanal Gerçeklik / Arttırılmış Gerçeklik Oyunu 

Erişilebilirlikte Yenilikçilik 

En İyi Aksiyon Oyunu 

En İyi Aksiyon / Macera Oyunu 

En İyi Rol Yapma Oyunu 

En İyi Dövüş Oyunu 

En İyi Aile Oyun 

En İyi Simülasyon / Strateji Oyunu  

En İyi Spor / Yarış Oyunu 

En İyi Çok Oyunculu Oyun 

Yılın İçerik Üreticisi 

En İyi Başlangıç Yapan Oyun 

En İyi eSpor Atleti 

En İyi eSpor Koçu 

En İyi eSpor Etkinliği 

En İyi eSpor Oyunu 

En İyi eSpor Sunucusu 

En İyi eSpor Takımı 

Benzer İçerikler

YORUMLAR