The Haunting 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı

Birinci sezonu ile büyük bir korku uyandıran The Haunting 2. sezon fragmanı ile izleyicilerini merak içinde bıraktı. İşte 2. sezon fragmanı ile ilgili detaylar!

Netflix'in her sezonda başka bir konu ele aldığı korku dizisi The Haunting'in 1. sezonu Hill House oldukça büyük bir çıkış yakalamış ve dünya çapında izlenme rekorları kırmıştı. Kısa süre içerisinde dünyanın en popüler dizilerinden biri haline gelen The Haunting 2. sezon fragmanı ile birinci sezondaki ekibin ikinci sezonda da popülaritesinden hiçbir ödün vermeden ilerleyeceğinin işaretini verdi.

The Haunting 2. Sezon Fragmanı Neler Sunuyor?

Doksanların İngiltere'sinde geçen Bly Manor (Bly Malikanesi), Henry James'in hayalet hikayelerinin uyarlamasını ekranlara taşıyacak. Victoria Pedretti (Dani Clayton), Rahul Kohli (Owen), Tahirah Sharif, Amelia Eve (Jamie) gibi isimlerin yer aldığı dizinin ikinci sezonunda korku ve gerilim dozunun oldukça yüksek olacak.

Netflix Ücretsiz İzleme (Netflix Dizileri ve Filmleri Ücretsiz İzlemenin Yolları)
SOSYAL MEDYA

Netflix Ücretsiz İzleme (Netflix Dizileri ve Filmleri Ücretsiz İzlemenin Yolları)

Netflix dizileri ve filmleri ile şu anda en popüler dijital platform. İnternetten film ve dizi izlemeyi sevenler için yüksek kalitede hizmet veren platform, aylık abonelik sistemiyle çalışıyor.

Henry James'in kitabından esinlenen The Haunting'in ikinci sezonu Bly Manor'un (Bly Malikanesi) birinci sezonu ile hiçbir bağlantısı olmayacak. Dizinin ikinci sezonu ise 9 Ekim'de yayımlanacak. Yönetmen koltuğunda Mike Flanagan'ın oturduğu The Haunting'in Netflix tarafından yazılan ikinci sezon konusuna ve ikinci sezonun fragmanına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Haunting 2. Sezon Yayın Tarihi

  • Netflix: 9 Ekim

The Haunting 2. Sezon Oyuncuları

  • Michiel Huisman
  • Carla Gugino
  • Elizabeth Reaser
  • Oliver Cohen
  • Kate Siegel
  • Victoria Pedretti
  • Timothy Hutton
  • Henry Thomas

"2018 yapımı The Haunting: Tepedeki Ev’in ardından çekilen The Haunting: Bly Malikânesi, 9 Ekim’de yayına giriyor. Antoloji dizisi The Haunting’in bu yeni sezonu, Bly Malikânesi ile buranın canlı ve ölü sakinlerinin yaşamlarına odaklanıyor. The Haunting: Bly Malikânesi’nde Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith ve Amelia Eve rol alıyor."

Siz dizinin ikinci sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin 2. sezonunun fragmanı ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR