The Last of Us Dizisinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı

HBO Max'in merakla beklenen dizisi The Last of Us'ın çıkış tarihi sızdırıldı. Sızdırılan tarih, kaynaklara göre doğru görünüyor. İşte detaylar!

The Last of Us Dizisinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı

HBO Max'in merakla beklenen dizisi The Last of Us'ın çıkış tarihi görünüşe göre sızdırıldı. Akış hizmetinin birden fazla abonesinden gelen raporlara göre 'The Last of Us Season 1 Sneak Peek' adlı bir liste sayfası, HBO Max'in yeni dizi için 15 Ocak prömiyer tarihini ortaya koyuyor.

Daha önce HBO, yeni dizinin 2023'te geleceğini kesin bir tarih vermeden sadece doğrulamıştı. Haber VGC tarafından da doğrulandı ve kaynakları bu hafta içinde resmî bir açıklamanın geleceğini gösteriyor.

The Last of Us Dizisi 15 Ocak 2023'te Yayınlanacak

Naughty Dog'un klasik PlayStation serisinin uyarlamasında Pedro Pascal, kıyamet sonrası Amerika'da bir kaçakçılık görevinde Ellie'ye (Bella Ramsey) eşlik ederken Joel rolünü üstleniyor. Dizinin listelenen resmî özeti ise şöyle:

"Hikâye, modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonra geçiyor. Hayatta kalmayı başaran Joel, 14 yaşındaki bir kız olan Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırıyor. Her ikisi de ABD'yi dolaşmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda olduklarından birbirleri için yaptıkları şeyler yürek burkan bir yolculuğa dönüşüyor."

The Last of Us için ilk fragman Eylül ayında yayınlandı. 90 saniyelik tanıtım, oyunun en ikonik anlarından bazılarını gözler önüne sermişti.

Eğer sızdırılan çıkış tarihi doğrulanısa The Last of Us dizisi 15 Ocak 2023'te resmî olarak HBO Max'te yayınlanacak.

The Last of Us Dizisinin Ellie'sine "Oyunu Oynamaması" Söylenmiş
İNTERNET

The Last of Us Dizisinin Ellie'sine "Oyunu Oynamaması" Söylenmiş

HBO'nun yaklaşmakta olan The Last of Us TV dizisi uyarlamasında Ellie'yi oynayan Bella Ramsey'e dizi çekimlerine katılmadan önce oyunu oynamaması tavsiye edildi.

The Last of Us Dizisi Fragmanı Yayınlandı
Sinema

The Last of Us Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Geçtiğimiz yıl oyun dünyasını kasıp kavuran The Last of Us oyunun bir dizisi çekeceği haberi gelmişti. Game of Thrones, Sucession ve Westworld gibi dizilerle tanınan HBO tarafından çekilecek olan The Last of Us dizisinden ilk fragman sonunda geldi.

YORUMLAR