Netflix'te İzlenme Rekorları Kıran Filmin Devamı Geliyor: Yeni Görüntüler Paylaşıldı!

Dijital yayın hizmeti Netflix, The Platform 2'yi duyurdu ve yeni filme ait ilk görüntüleri yayımladı. İşte The Platform'un devam filmine dair ayrıntılar!

Anıl Özünaldım -

Yıllar önce çıkan ve tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Platform'un devam filmi duyuruldu. Yapılan duyuruyla beraber yeni filme dair ilk görüntüler geçtiğimiz yıl paylaşılmıştı.

Yönetmenliğini Galder Gaztelu-Urrutia'nın üstlendiği film ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Netflix'in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım, The Platform hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Kütüphanesinde yer alan içerikler sayesinde insanların keyifli zaman geçirmesini sağlayan dijital yayın hizmeti Netflix'in resmî sosyal medya hesabı üzerinden The Platform 2 için yeni görseller paylaşıldı. Hikâyenin henüz bitmediğini belirten şirket, yeni filmin yönetmenliğini yine Galder Gaztelu-Urrutia'nın üstlendiğini açıklamıştı.

The Platform 2 Ne Zaman Çıkacak?

Çok sayıda izleyiciyi şimdiden heyecanlandıran The Platform 2'nin çıkış tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla yeni filmin hangi tarihte Netflix üzerinden yayımlanacağı şu anda bilinmiyor. İlerleyen zamanlarda bu konuyla ilgili bilgi paylaşılacaktır.

The Platform 2 Oyuncuları

sinema

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024

Popüler dijital yayın hizmeti üzerinden yayımlanacak olan yeni filmin oyuncu kadrosunda Milena Smit ve Hovik Keuchkerian yer alacak. Filmde yer alacak diğer oyuncular ise henüz açıklanmadı.

Benzer İçerikler

YORUMLAR