The Suicide Squad Fragmanı Yayımlandı!

The Suicide Squad fragmanı paylaşıldı. İşte Warner Bros. Pictures tarafından yayımlanan yeni Suicide Squad filminin fragmanına dair merak edilen bütün detaylar!

The Suicide Squad fragmanı paylaşıldı. 2 dakika 57 saniye uzunluğundaki fragman, bazı izleyiciler tarafından pek beğenilmedi. Warner Bros. Pictures tarafından yayımlanan yeni Suicide Squad filminin fragmanına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

The Suicide Squad Fragmanı Yayında

İlk Suicide Squad filmi 2016 yılında vizyona girdi ve dünya genelinde çok popüler bir yapım olmayı başardı. Elde edilen büyük bir başarının ardından The Suicide Squad filmi için çalışmalara başlanmıştı. Warner Bros. Pictures tarafından filmin yeni fragmanı yayımlandı. Kısa süre içerisinde 560 bini aşkın izleyici tarafından izlenen fragman, 43 bin beğeni aldı. Videoyu beğenmeyen kullanıcı sayısı ise 1600 civarında.

Yayımlanan fragmanı bazı izleyiciler beğenirken bazıları ise pek beğenmedi. İzleyicilerin beğenmemesindeki en büyük neden ise fragmanda herhangi bir heyecan verici olayın yer almaması. 2 dakika 57 saniye uzunluğundaki fragmanı aşağıda yer alan oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Film için +18 yaş sınırlamasının yer aldığını belirtelim.

The Suicide Squad Oyuncu Kadrosu

  • Margot Robbie
  • Idris Elba
  • Joel Kinnaman
  • John Cena
  • Viola Davis
  • Jia Cortney
  • Michael Rooker
  • Flula Borg
  • David Dastmalchian
  • Daniela Melchior
  • Steve Agee

Geçtiğimiz aylarda DC Fandome etkinliği esnasında yeni filmin ilk tanıtım videosu yayımlanmıştı. İlk tanıtım videosunun yayımlanması ile birlikte oyuncu kadrosu da belli olmuştu. Peki, The Suicide Squad filminin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor? Yeni filmde tıpkı öncekinde olduğu gibi Harley Quinn karakterini Margot Robbie canlandıracak. Robbie, ilk filmde başarılı bir performans sergilemişti.

Yeni Suicide Squad filminin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena, Viola Davis, Jai Courtney, Michael Rooker, Flula Borg, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Storm Reid, Taika Waititi, Joaquín Cosío ve Juan Diego Botto oyuncuları yer alıyor.

The Suicide Squad Vizyon Tarihi

Milyonlarca izleyici tarafından merakla beklenen film, 6 Ağustos 2021 tarihinde HBO Max isimli dijital yayın platformu üzerinden yayımlanacak. Senaristliğini ve yönetmenliğini James Gunn'ın yaptığı yapımın yeni fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fragmana ilişkin düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Netflix Nisan 2021 İçerikleri Belli Oldu: Friends de Var!
İNTERNET

Netflix Nisan 2021 İçerikleri Belli Oldu: Friends de Var!

Netflix Nisan 2021 içerikleri açıklandı. Nisan ayına sayılı günler kala milyonlarca Netflix kullanıcısının kafasında "Netflix'in içerik kütüphanesine nisan ayında hangi içerikler eklenecek?” gibi birtakım sorular oluşmuştu.

YORUMLAR