The Walking Dead Survival Instinct Çıkış Tarihi Açıklandı

The Walking Dead: Survival Instinct çok yakında bizlerle olacak. Ayrıca oyunla ilgili düzeltme açıklamasını da haberin içinde bulabilirsiniz.

The Walking Dead Survival Instinct Çıkış Tarihi Açıklandı

Terminal Reality ve Activision tarafından geliştirilen The Walking Dead: Survival Instinct'in çıkış tarihi açıklandı.

Merle ve Daryl Dixon kardeşlerin diziden önceki hikayesini anlatacak olan FPS oyunu 29 Mart 2013 tarihinde piyasaya çıkacak.

Çıkış tarihi haberinin dışında oyunun yapımcısı Terminal Reality'den Glenn Gamble, bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek için geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi.

Röportajın amacı, daha önce The Walking Dead: Survival Instinct oynanış videosu ismiyle paylaşılan videonun aslında firma tarafından yayınlanmadığını belirtmek içindi.

Konuya açıklık getiren Gamble, "O görüntüler oyunun ilk versiyonundan alınma, IGN ile yaptığım bir röportaj sırasında çekilmiş, oyunun ilk aşamasından alınan görüntüler." dedi. Gamble, bazı oyuncuların o görüntüleri bulduğunu ve internete yaydığını söyledi.

Oyunun normalde bin kat daha iyi gözüktüğünü söyleyen Gamble, yakın zamanda gerçekleşecek fuarda oyunu gördüğümüzde beğeneceğimizi de sözlerine ekledi.

Oyunun erken aşamasından alınan, firmanın izni dışında internette yayınlandığı söylenen o video:

The Walking Dead Survival Instinct Oynanış Videosu Yayınlandı
OYUN

The Walking Dead Survival Instinct Oynanış Videosu Yayınlandı

Zombilerin etrafımızı sardığı bir dünyada hayatta kalmaya çalışacağımız The Walking Dead: Survival Instinct adına ilk oynanış videosu yayınlandı.

The Walking Dead: SI Yeni Detaylar

YORUMLAR