The Wolf Among Us

The Wolf Among Us

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 868
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Telltale Games

The Wolf Among Us türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir mobil macera oyunudur

The Wolf Among Us, The Walking Dead'in video oyunlarının geliştiricisi Telltale Games'in elinden çıkmış olan bir başka başarılı macera oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz The Wolf Among Us'da Fabletown adlı fantastik bir kasabada geçen bir hikaye konu alınıyor. Yetişkinlere yönelik bir hikayeye sahip olan The Wolf Among Us'da oyuncular bu kasabanın şerifi olan Bigby'i kontrol etmekteler. Bigby'nin macerası bir hayat kadınını tehlikeden kurtarmasıyla başlıyor. Bigby'nin hayat kadınını kurtardığı aynı gece Bigby'nin kapısının önüne bu kadının kesilmiş kafası bırakılıyor ve bu cinayeti araştırmak ve arkasındaki sır perdesini çözmek bize düşüyor.

The Wolf Among Us, Telltale Games'in Walking Dead'de de kullandığı klasik oyun yapısına sahip bir oyun. The Wolf Among Us'ta hikayede ilerlerken diyalogları takip etmemiz büyük önem taşımakta. Çünkü bu diyaloglara vereceğimiz cevaplar hikayemizin gidişatını ve nasıl sonlanacağını belirliyor. Senaryonun ön planda olduğu oyunları seviyorsanız The Wolf Among Us bu özelliğiyle hoşunuza gidebilir.

The Wolf Among Us bize çizgiroman tarzında grafikler sunmakta. Bu görsel yapı Borderlands gibi aksiyon oyunlarında da kullanılmakta ve oyunlara özel bir hava katmakta. Hikaye odaklı bir oyun olan The Wolf Among Us'ta bu tür bir görsel yapı oyun yapısına güzel bir şekilde uyum sağlıyor.

The Wolf Among Us'ın indireceğiniz bu versiyonu oyunun ilk bölümünü içermekte. Oyunun diğer bölümlerini dilerseniz uygulama içi satın alma yoluyla satın alabilirsiniz.