The Wonderful 101: Remastered'ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Dün Boston şehrinde başlayan PAX East 2020 festivali kapsamında The Wonderful 101: Remastered için ilk oynanış videosu yayınlandı.

The Wonderful 101: Remastered şu anda PlatinumGames tarafından PC (Steam), PlayStation 4 ve Switch için geliştiriliyor. Eğer herhangi bir aksilik olmaz ise 19 Mayıs 2020 tarihinde Kuzey Amerika bölgesinde, 22 Mayıs 2020 tarihinde Avrupa ülkelerinde ve 11 Haziran 2020 tarihinde de Japonya'da satışa sunulacak. Dün Boston şehrinde başlayan PAX East 2020 festivali kapsamında The Wonderful 101: Remastered için ilk oynanış videosu yayınlandı.

GameSpot sitesi tarafından yayınlanan oynanış videosu on beş dakika uzunluğunda ve Switch versiyonundan alınmış. Bu sayede, The Wonderful 101: Remastered oyununun Nintendo konsolundaki performansı hakkında net bir fikir sahibi olabiliyoruz.

Keyifi seyirler dilerim!

The Wonderful 101 konusu

Hikaye olarak dünya bu defa GEATHJERK isimli güçlü bir yaratık türünün istilası altındadır. Gezegeni korumanın tek yolu ise süper kahramanlar grubundan geçiyor. Ne var ki bu yaratık türü çok kuvvetli olduğu için her birinin kendisine özgü yetenekleri olan bu süper kahramanların bireysel değil de toplu bir çalışma içerisinde olmaları gerekiyor. Bir araya gelip güçlü bir silaha dönüşmeleri durumunda dünyayı istila eden yaratık türüne karşı güçlü bir direniş gösterebileceklerdir.

YORUMLAR