THODEX Kurucusu Yurt Dışına mı Kaçtı? Büyük Vurgun İddiası!

THODEX Kurucusu Faruk Fatih Özer, 2 milyar dolarla yurt dışına mı kaçtı? THODEX ile büyük bir vurgun mu yapıldı? İşte konuya dair merak edilen tüm detaylar!

THODEX Kurucusu Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçtığı iddia ediliyor. Peki, web sitesi birkaç günden beri bakım gerekçesi ile kapalı tutulan THODEX ile büyük vurgun mu yapıldı? Konu hakkında merak edilen bütün ayrıntılar haberimizde.

THODEX Kurucusu 2 Milyar Dolarla Kaçtı mı?

Habertürk'teki habere göre sayılarının yaklaşık 391 bin olduğu tahmin edilen mağdurların avukatlarından Oğuz Evren Kılıç, THODEX Kurucusu Faruk Fatih Özer'in dün akşam saat 18'de İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına çıkış yaptığını tespit ettiğini belirtti ve konu ile ilgili açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Birkaç gündür para transferlerinde sorun yaşandığını Özer'in avukatı bize iletti. Son olarak site tamamen kapatıldı. Mağdurlar arasında panik başladı. Bulundukları illerde cumhuriyet savcılıklarına suç duyuruları yapıyorlar."

THODEX'e Ne Olmuştu?

Türkiye merkezli kripto para borsası, dün akşam bakım çalışması nedeni ile internet sitesini kapatmıştı. Bakım çalışmasına ilişkin yapılan açıklamada, "Son zamanlarda borsamızda yaşanan çekim sorunları nedeniyle 20.04.2021 saat 20.00 itibarıyla planlı bakım çalışması yapılacak ve çalışma yaklaşık 6 saat sürecektir" sözleri kullanılmıştı.

Bakım çalışması sona erdikten hemen sonra tüm sorunlar düzeltilmiş bir şekilde yeniden hizmet vermeye devam edeceklerini belirten şirket, ilk açıklamanın üzerinden 6 saat geçmesine rağmen web sitesine giriş yapılamamıştı. Siteye belirtilen sürenin sonunda giriş yapamayan kullanıcılar ise tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirmişti. Bazı kullanıcılar da şirketin battığını düşünmeye başlamıştı.

Kısa süre içerisinde tepkilerin odağı haline gelen firma konu ile ilgili açıklama yapmıştı. Konu hakkında yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

"2017 yılından beri sizlere kaliteli hizmet vermekte ve hizmet kalitemizin daha da artması adına gece gündüz çalışmaktayız. Kullanıcılarımızın memnuniyetini esas alarak, bu güne kadar ülkemizde bir çok yeniliğe imza attık ve Amerika Birleşik Devletlerinden aldığımız lisans ile global anlamda sektörde ilk lisanslı Türk Şirketi olduk."

"Son 2 yıllık süreçte kripto varlıklara duyulan ilginin artması ve büyük aktörlerin sektöre dahil olması ile birlikte, borsaların büyümesi ve yeni adımlar atması da kaçınılmaz hale gelmiştir."

"İsmini anlaşma süreci tamamlandığında duyuracağımız dünya çapında bilinirliği olan banka ve fon şirketleri, uzun süredir, şirketimize yatırım yapmak istemekte ve ortaklık teklifinde bulunmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır."

"Bunun yanında internette yer alan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığı, şirketimizin faaliyetlerine daha güçlü olarak devam ettiği, konuyla ilgili olarak kullanıcılarımızın varlıkları konusunda endişeye kapılacak herhangi bir durum olmadığını bilgilerinize sunarız."

"Daha güçlü ortaklarla sizlere güvenli altyapımızla hizmet vermeye devam etmek için çalışıyoruz."

Kripto Para Kaybı İntihara Yol Açıyor: Uzman Uyardı!
İNTERNET

Kripto Para Kaybı İntihara Yol Açıyor: Uzman Uyardı!

Kripto para kaybı depresyona ve intihara sürüklüyor. Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr.

YORUMLAR