THODEX Operasyonu Birkaç Gün Sonra Sona Erebilir!

THODEX operasyonu ile ilgili çok kritik bir bilgi paylaşıldı. Aktarılan bilgilere göre operasyon birkaç gün sonra sona erebilir. İşte merak edilen detaylar!

THODEX operasyonu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yerli kripto para borsası THODEX Kurucusu Faruk Fatih Özer'İn yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonda sona yaklaşıldığı açıklandı. Yaşanan gelişmeye dair merak edilen tüm detaylar haberimizde.

THODEX Operasyonu Ne Zaman Bitecek?

TRT Haber tarafından aktarılan bilgilere göre THODEX Kurucusu Faruk Fatih Özer'İn yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonda sona yaklaşıldı. Üst düzey emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre Özer ile ilgili işlemlerin birkaç gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

İddiaya göre yaklaşık 400 bin kişiyi dolandıran ve 108 milyon dolar ile yurt dışına kaçan Özer'i yakalamak için başlatılan operasyon, Tiran merkezli 4 ülkede devam ediyor. Arnavutluk'taki operasyona destek için giden Türk polislerinin geri döndüğü belirtildi.

Özer, yakalandığı takdirde ilk olarak Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak fakat Arnavutluk sınırları içerisinde herhangi bir suç işlemediğinden ötürü o ülkede yargılanmayacak. Özer'e yardım eden kişiler ise Arnavutluk mahkemelerinde yargılanacak.

Özer'in pasaportu tahditli olduğundan dolayı yeni pasaport çıkartılacak. Yerli kripto para borsası kurucusu, yeni pasaport işleminin hemen ardından İnterpol'e teslim edilecek. Özer, İnterpol'e teslim edildikten sonra 48 saat içerisinde Türkiye'ye iade edilecek.

THODEX Kurucusu Özer'i İhbar Edene Para Ödülü

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye merkezli kripto para borsası THODEX, büyük bir vurgun ile gündeme gelmişti. Borsadaki tüm kripto paraları alarak kayıplara karışan Faruk Fatih Özer'in ilk olarak Tayland'a kaçtığı iddia edilmişti ancak yapılan incelemelerin ardından Özer'in Arnavutluk'a gittiği tespit edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bilgilere göre Arnavutluk emniyeti, Faruk Fatih Özer'in yakalanmasını sağlayacak bir bilgi paylaşan kişiye 50 bin euro para ödülü verecek. Tiran merkezli yürütülen operasyonların hız kesmeden devam ettiği belirtildi.

Güvenlik güçleri, Özer ile Arnavutluk'ta görüntülenen kırmızı montlu kişiyi yakalamıştı. Arnavutluk vatandaşı olan Altjan Canaj, Özer'i havalimanında karşıladktan sonra otele yerleştirdiğini itiraf etmişti.

Altjan Canaj, ifadesinde Özer'in büyük bir dolandırıcı olduğunu öğrendikten sonra arkadaşı Edevaldo Haxhiu ile görüştüğünü, bu bilgiyi edindikten sonra ise korkup saklandığını söylemişti. Özer'i otelden alan kişinin Edevaldo Haxhiu olduğu ortaya çıkmıştı.

BTCTurk Saldırı İddiaları ile Gündemde! Kullanıcı Bilgileri Çalındı
İNTERNET

BTCTurk Saldırı İddiaları ile Gündemde! Kullanıcı Bilgileri Çalındı

BTCTurk saldırı iddiaları Twitter üzerinde konuşulmaya başlandı. Çeşitli internet siteleri üzerinden kripto para borsasındaki kullanıcıların bilgilerinin satılmaya başlandığı görüldü.

YORUMLAR