TikTok'a Yeni Talip Çıktı

Microsoft'un ardından bir şirketin daha TikTok'u satın almak için görüşme yaptığı iddia edildi.

ABD Başkanı Donald Trump, bildiğiniz üzere Çinli TikTok'un 90 gün çerisinde Amerikan menşeli bir şirkete satılmaz ise yasaklanacağını söylemişti. Ardından Microsoft'un TikTok'u satın almak için girişimlerde bulduğunu konuşulmuştu. Şimdi ise Oracle'ın TikTok'u satın almak için görüşme yaptığı iddia edildi.

Android Kullanıcıları için Yepyeni Çıkış! - Huawei EkoSistemi Neler Sunuyor?
Tamindir TV

Android Kullanıcıları için Yepyeni Çıkış! - Huawei EkoSistemi Neler Sunuyor?

Huawei ekosistemi nasıl çalışıyor? Huawei ekosisteminde hangi cihazlar birbirine bağlı? sorularının tamamını videomuzda cevaplıyoruz. Kanalımıza abone olmayı unutmayın! Huawei EkoSistemi Nasıl Çalışıyor? Huawei kullanıcılarını yarı yolda bırakmak istemiyor ve kendi ekosistemi üzerinde sürekli çalışmalarına devam ediyor.

Oracle TikTok'u Satın Mı Alıyor? 

The Verge'ın aktardığı habere göre yazılım şirketi Oracle, TikTok'u satın almakla ilgilendiğini belirtti. TikTok'un sahibi Bytedance'ın hangi Amerikan şirkete uygulamayı satacağı büyük merak konusu. Henüz şirket tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

oracle-tiktok-u-satin-mi-aliyor

Donald Trump geçtiğimiz gün ByteDance'ın ABD'nin ulusal güvenliğini bozacak şekilde harekete geçebileceğine inandıran kanıtlar var açıklamasını yapmıştı. Yapılan açıklama kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bekliyoruz!

YORUMLAR