Titanfall Oyunun Kurallarını Değiştirmeye Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare'in yapımcılarının yeni oyunu Titanfall gümbür gümbür geliyor.

Titanfall Oyunun Kurallarını Değiştirmeye Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare'in gerçek yapımcılarından yeni bir oyun geliyor. Duyamayanlar için söyleyelim ismi Titanfall olacak. Aşağıdan Titanfall'un oynanışını izleyebilirsiniz. Göreceğiniz gibi oyun bir Multiplayer FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yapımcısı Respawn Entertainment ve dağıtımcısı da Electronic Arts olacak. Respawn Entertaintment'ın kurucuları ise Infinity Ward'ın çekirdek kadrosu olan Jason West ve Vince Zampella oluyor. Infinty Ward'ın oyunlarının dağıtımcısı Activision olduğunu düşündüğümüzde bu iki ismin EA çatısı altına girmesi büyük olay olmuştu. Hatta Activision bu ikilinin kendilerinden bilgi çalıpta gittikleri konusunda davalar açmıştı. Bu olayların üzerinden üç sene geçmişken bu ikilinin önderlik ettiği eski Infinty Ward kadrosunun (yanlarında onlarca kişi daha getirdiler) yaptığı Titanfall'un oynanış videosu ile sonunda karşılaştık. Oyun gerçekten etkileyici gözüküyor.

Titanfall Oynanış Videosu
OYUN

Titanfall Oynanış Videosu

Titanfall isimli yeni FPS oyunun E3 2013'te oynanış videosu yayınlandı. Özellikle yeni multiplayer deneyimleri yaşatacak olan Titanfall'u yakın zamanda çok konuşacağız gibi duruyor.

Titanfall 2014'ün ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Xbox 360, Xbox One ve Windows PC çıkacağı platformlar olacak. Yani Microsoft Exclusive diyebiliriz. Açıkçası call of duty, battlefield, killzone, medal of honor ve halo gibi multiplayer fps oyunlarının arasında nasıl bir konum alacağı merak konusu oluyor. Beklemedeyiz..

Call of Duty: Ghosts'tan Yeni 5 Dakikalık Oynanış

YORUMLAR