Tizen'li Samsung Z1 10 Aralık'ta Duyurulabilir

Tizen işletim sistemli akıllı telefonları üzerine yoğunlaşan Samsung, giriş seviyesi yeni akıllı telefonu olan Z1 modelini 10 Aralık’ta duyurabilir.

Tizen'li Samsung Z1 10 Aralık'ta Duyurulabilir

Tizen işletim sistemli akıllı telefonları üzerine yoğunlaşan Samsung, Z1 modelini 10 Aralık’ta duyurabilir. Detaylar haberimizin devamında.

Samsung, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü işletim sistemi Tizen’li yeni bir model duyurmaya hazırlanırken, giriş seviyesi olan cihazın Aralık ayı içinde duyurulacağı iddia edildi. Reuters’in haberine göre, cihazın tanıtımı 10 Aralık’ta gerçekleşecek.

Cihazın lansmanının Hindistan’ta gerçekleştirileceği ve 100 Dolar’ın altında bir fiyat etiketine sahip olması beklenen cihazın beklenen özellikleri ise şu şekilde: 2.3 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Intel Moreefield işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 4.8 inç Super AMOLED ekran, 8 megapiksel arka ve 2.1 megapiksel ön kameranın yanında LTE, yani 4G desteği ile gelmesi bekleniyor.

Ayrıca, Samsung Z1’in Galaxy S5’te olduğu gibi parmak izi tarama ve kalp atış hızını ölçen sensörlere sahip olacağı da belirtiliyor. Bakalım Samsung, Tizen işletim sistemli akıllı telefonlarıyla da büyük bir çıkış yakalayabilecek mi?

Lenovo Golden Warrior Note 8 Duyuruldu

YORUMLAR