TOGG'u Şarj Etme Ücreti Açıklandı!

Trugo tarafından paylaşılan fiyat listesiyle birlikte TOGG marka otomobili şarj etme ücreti belli oldu. İşte fiyat listesine dair merak edilen detaylar!

Anıl Özünaldım -

Trugo tarafından yapılan açıklamayla beraber yerli otomobil TOGG'u şarj etme ücreti belli oldu. Peki, şık tasarımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran elektrikli otomobili şarj etmek için ne kadar ödeme yapmak gerekecek? Konuya dair detaylar haberimizde.

TOGG'u Şarj Etmek İçin Ne Kadar Ücret Ödemek Gerekecek?

Hürriyet'teki habere göre şarj istasyonu ağı Trugo fiyat listesi paylaştı. 180 kW'lık ve 300 kW'lık istasyonlarda kWs başına birim fiyatı 7,99 TL olarak açıklandı. Şarj işlemi sona erdikten sonra şarj istasyon alanının otopark olarak kullanıldığında ise dakika başına 0,5 TL ücret ödemek gerekecek.

52,4 kWh batarya kapasitesine sahip olan 314 kilometre kısa menzilli otomobil modelini Trugo istasyonunda şarj etmek için 418,6 TL ödemek gerekecek. Yani aracın kilometre başına maliyeti 1,33 TL olacak.

88,5 kWs batarya kapasitesine sahip 523 kilometre uzun menzilli yerli otomobili şarj edebilmek için 707,1 TL ödemek gerekecek. Dolayısıyla elektrikli araba modelinin kilometre başına maliyeti 1,35 TL olacak. Bu fiyatlar zaman içerisinde artabilir veya azabilir.

Otomobil

Trugo, Kesintisiz Şarj Hizmeti Vermeye Hazır!

Yerli otomobil modeli TOGG T10X hakkında ne düşünüyorsunuz? Elektrikli araba ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR