Tomb Raider için Yeni Film Yolda

Tomb Raider'ın geliştirici ekibi Crystal Dynamics lideri yaptığı bir açıklamayla yeni bir Tomb Raider oyununun sinema salonlarına taşınacağının müjdesini verdi. Şu an filmin prodüksiyon aşamasında olduğunu ve önümüzde haftalarda projeye başlangıç verilece

Can Çevrim -

Tomb Raider'ın geliştirici ekibi Crystal Dynamics lideri yaptığı bir açıklamayla yeni bir Tomb Raider oyununun sinema salonlarına taşınacağının müjdesini verdi. Şu an filmin prodüksiyon aşamasında olduğunu ve önümüzde haftalarda projeye başlangıç verileceğini de ayrıca sözlerine ekledi.

Geliştirici Crystal Dynamics'te oyunun başındaki isim Darrell Gallagher, CVG (Computer and Video Games) sitesine verdiği röportajda, çekilmesini istedikleri yeni Tomb Raider filminin eski serilerde olduğu gibi değil de tamamen yeni oyunu canlandırmasını istediklerini dile getirdi.

Bu noktada hem geliştirici ekip Crystal Dynamics hem de dağıtımcı Square Enix firmaları oyun sektörü dışındaki çalışmalar için de ne kadar hevesli olduklarını göstermiş oldu.

Yeni Tomb Raider oyunundaki Lara Croft eski oyunlardan farklı olarak çevresinde oluşabilecek tehditlere karşı çok savunmasız ve bunlarla nasıl başa çıkması gerektiğini zaman içerisinde öğreniyor.

Şimdi akıllarda merak uyandıran en büyük soru ise "Yeni filmdeki Lara Croft karakterini kim canlandıracak?" oluyor. Bu sorunun cevabının önümüzdeki haftalarda açıklanmasını merakla bekliyoruz.

Thief 4 ve Ayrıntıları

Benzer İçerikler

YORUMLAR