Tomb Raider iOS İçin Çıkış Yaptı!

Efsane bilgisayar oyunu iOS cihazlar ile uyumlu hale getirildi. Oyunu indirmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Tomb Raider iOS İçin Çıkış Yaptı!

Eğer siz de 90'lı yıllarda Tomb Raider oyunları ile büyümüş bir oyun severseniz sizin için güzel bir haberimiz var! Square Enix, 1996 yılında Eidos ve Core Design tarafından yaratılan ilk Tomb Raider oyunu olan Tomb Raider I'i iOS cihazlar ile uyumlu hale getirerek yayınladı. Lara Croft'un çıkış yaptığı ve 3 boyutlu grafikleri ile döneminde bir çığır açmış olan oyun aynı macerayı ve heyecanı bizlere sunuyor. Orjinali DOS ortamında çalışan ilk Tomb Raider oyununda Scion adlı özel ve gizemli güçlere sahip antik bir tarihi eserin parçalarını araştırıyoruz. Lara Croft bu yolculuğu boyunca dünyanın farklı noktalarını ziyaret ediyor ve tehlike dolu mekanlarda ipuçları arıyor. Tarih öncesinden kalan birçok ölümcül yırtıcı ile yüzleşecek olan Lara ile yeri gelince suyun altına dalıyor, yeri gelince adrenalini yükselten yüksek noktalara tırmanıyoruz.

Tomb Raider I'de Lara Croft ile özdeşleşmiş çift tabancanın yanında farklı silahlar da kullanabileceğiz. Orjinal oyunun zorlu bulmacaları ise aynen oyunda yer almakta. Yine orjinal oyunda yer alan sinematikler ve ara sahneler de bizleri bekliyor.

Eğer çocukluğunuzun bu efsane oyununu tekrar oynamak ve anılarınızı canlandırmak isterseniz oyuna bu bağlantıdan erişebilirsiniz:

Grand Theft Auto: San Andreas iOS Versiyonu Çıktı!

YORUMLAR