Trendyol'un Gayrimenkul Platformu Trendyol Emlak Açıldı

Trendyol bir alanda daha kullanıcılarına hizmet vermeye başlıyor. Yeni gayrimenkul platformu Trendyol Emlak kullanıma açıldı. İşte detaylar!

Trendyol'un Gayrimenkul Platformu Trendyol Emlak Açıldı

Son yıllarda popülerliğiyle muadillerini geride bırakan ve âdeta her alanda hizmet veren Trendyol'un gayrimenkul hizmeti Trendyol Emlak açıldı. Kullanıcılar artık emlak alım satımlarını diğer Trendyol hizmetlerinde olduğu gibi kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

Klasik Trendyol hizmetlerine nazaran kısmi nedenlerden ötürü işlerin daha resmî yürüdüğü Trendyol Emlak'ta emlak üyeliği için bir başvuru formu doldurmanız isteniyor. Bunun yanı sıra normal üyeliklerde TC kimlik numarası ve yetki belgesi gibi evraklara da ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca ilan yükleyebilmek adına TTBS Yetki Belgesi numarası da şart.

Bu noktada Trendyol Emlak'ın üyelik paketleri kullanıcıları karşılıyor. Lansmana özel yalnızca ilk ay ücretsiz olan bu paketler gelecekte değişikliğe uğrayacaklar bu nedenle üyeliğinizi oluşturduktan sonra hangi pakete üye olacağınızı dikkatli seçmelisiniz.

Trendyol Emlak'la birlikte emlak sektöründe bir nevi yeni bir piyasa oluşacak, bu nedenle kullanıcılar kadar Trendyol da bu yeni hizmetine büyük önem veriyor.

Trendyol'un Gayrimenkul Platformu Trendyol Emlak Açıldı

Trendyol Emlak Üyelik Paketleri

  Başlangıç Paketi Profesyonel Paket Premium Paket
İlan Sayısı 50 100 200
Kullanıcı Hakkı 7 12 22
İlan Başına Fotoğraf Sayısı 50 50 50
İlan Başına Video Sayısı 1 1 1
Fiyat 199 TL/ay 299 TL/ay 399 TL/ay

YORUMLAR