Trendyol'da Satışa Çıkan Umudunu Kaybetme Ürünlerine Tepki Yağıyor!

Trendyol'da satışa çıkan umudunu kaybetme ürünlerine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Şirket konu hakkında açıklama yaptı.

trendyol-satisa-cikan-umudunu-kaybetme-urunleri

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden bir tanesi olan Trendyol.com'da satışa çıkan ürünler şu anda sosyal medyanın gündeminde. Umudunu kaybetme isimli ürünlere sosyal medyada tepkiler büyük. İşte detaylar.

Trendyol Umudunu Kaybetme Ürünleri Hakkında Açıklama Yaptı!

Trendyol.com'da satışa sunulan umudunu kaybetme ürünlerinde İzmir depreminde Elif Perinçek'in itfaiyecinin elini tuttuğu anın fotoğrafının basıldığı ve "umudunu asla kaybetme" cümlesi görülüyor. Ürünler satışa çıktıktan hemen sonra Twitter ve Ekşi Sözlük'te büyük tepki topladı.

trendyol-umudunu-kaybetme-urunleri-hakkinda-aciklama-yapti

Kullanıcılar Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımda satışa çıkan ürünlere büyük tepki gösteriyor. Trendyol gündeme gelen ürünler hakkında resmi açıklama yaptı. Trendyol Twitter üzerinden kullanıcılara şu yanıtı verdi:

"Merhaba, geri bildiriminiz ve duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz. Hassasiyetinizi paylaşıyoruz. Ürünün satıcısı uyarılmış ve ürünler hızlıca satıştan kaldırılmıştır. Bu tür hassas konularda gerekli işlemlerin her zaman yapılacağına emin olabilirsiniz."

Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere ürünlerin satıştan kaldırdığı ve ürünün satıcısının uyarıldığı aktarılıyor. Şu anda Trendyol üzerinde ürünlerin satışı yer almıyor.

Güncelleme: Trendyol basın açıklaması yaptı. 

Yapılan açıklamada şunlar söylendi:

"Kamuoyunda hassasiyet yaratan bir ürünün platformumuzda yer alması bizim için kabul edilemez. Söz konusu ürünleri platformumuzda yer aldığını tespit ettiğimiz anda derhal satıştan kaldırdık. Ürünlerin satıcısıyla ilgili gerekli tüm işlemler yapılarak platformumuzdaki satışları durduruldu. Aynı hassasiyeti paylaştığımız tüm müşterilerimize uyarıları için teşekkür ederiz."

Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Trendyol Yemek Siparişi İşine Giriyor! İlk Görüntü Geldi
İNTERNET

Trendyol Yemek Siparişi İşine Giriyor! İlk Görüntü Geldi

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden bir tanesi olan Trendyol, yemek siparişi işine giriyor. Webrazzi'nin aktardığı habere

 

YORUMLAR