Türk Hackerlar Amerikan Polisine Saldırdı

Daha önceden Mercedes Benz, McDonald's, Toshiba, Casio gibi devleri hackleyen hacker grubu Turkish Ajan Group bu sefer Amerikan polisini hedef aldı.

Türk Hackerlar Amerikan Polisine Saldırdı

Daha önceden Mercedes Benz, McDonald's, Toshiba, Casio gibi devleri hackleyen hacker grubu Turkish Ajan Group bu sefer Amerikan polisini hedef aldı. Alabama eyalet polisinin internet sitesine saldıran grup sitenin veri tabanı ile ilgili bilgiler içeren bir arşiv dosyasını internete sızdırmış durumda. Arşivde yer alan bilgiler isimler, e-posta adresleri, şifre parçaları ve diğer farklı bilgilerden oluşmakta.

Saldırının Anonymous tarafından Obama'ya ve Amerikan hükümetine karşı yürütülen OpUSA kampayasının bir parçası olduğu tahmin ediliyor. Bu kampanya boyunca dünya çapından farklı hacker grupları birleşerek Amerikan hükümetinin Afganistan ve Irak gibi ülkelerde sivilleri öldürmesini protesto etmeyi amaçlıyordu.

Sızdırılan bilgiler haricinde internet sitesinin kendisine zarar verilmemiş. Anonymous tarafından başlatılan OpUSA kampanyasının detaylarını buradan öğrenebilirsiniz:

Anonymous'dan Amerika ve Başkanı Obama'ya Tehdit!

YORUMLAR