Türk Telekom'dan Hafta Sonu Sürprizi

Tüm kullanıcıların sevdikleriyle doya doya ve özgürce konuşabilmeleri için Türk Telekom tarafından yepyeni bir kampanya başlatıldı. Başlatılan bu yeni kampanya kapsamında haftasonları ankesörlü telefonlar aracılığıyla şehiriçi veya şehirlerarası farketmek

Türk Telekom'dan Hafta Sonu Sürprizi

Tüm kullanıcıların sevdikleriyle doya doya ve özgürce konuşabilmeleri için Türk Telekom tarafından yepyeni bir kampanya başlatıldı. Başlatılan bu yeni kampanya kapsamında haftasonları ankesörlü telefonlar aracılığıyla şehiriçi veya şehirlerarası farketmeksizin sevdiklerini arayan kullanıcılardan ücret alınmayacak.

16 Mart tarihinde başlayacak olan kampanya Türkiye'nin tüm illerinde bulunan ankesörlü telefonlar üzerinde, telefon kartı kullanarak yapılan aramalar için geçerli olacaktır. Haftasonları yapılacak olan kampanya kapsamındaki bu görüşmeler sonucu kullanıcıların kartlarından herhangi bir şekilde süre veya kontör eksilmeyecek.

Herhangi bir kısıtlama veya sınırlama olmayan kampanya dahilinde tüm Türk Telekom kullanıcıları Türkiye'deki tüm iş ve ev telefonlarını arayarak, diledikleri kadar konuşma şansına sahip olacak.

Bu uygulamanın askeriye ve cezaevi bölgeleri dışında bulunan tüm ankesörlü telefonlar üzerinde geçerli olacağı ayrıca belirtildi.

Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy S4 Karşılaştırması

YORUMLAR