4.5G Uyumlu mu?

4.5G Uyumlu mu?

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,503
  • DOSYA BOYUTU 2.4 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici AppCat

Android cihazlarınızın 4.5G uyumluluğunu kontrol edebilir, hangi hıza kadar kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınızın yüksek hızlı internet bağlantısı sağlayan 4.5G teknolojisiyle uyumlu olup olmadığını 4.5G Uyumlu mu? uygulamasıyla kolayca öğrenebilirsiniz.

Nisan ayında ülkemizde hizmete girecek olan ve yüksek hızda internet bağlantısı sunan 4.5G (LTE-A) teknolojisi ile 300 MBPS yani saniyede yaklaşık 37.5MB indirme hızlarına ulaşabileceğiz. Son birkaç senede çıkan akıllı telefonların büyük bir kısmı 4.5G teknolojisini destekliyor, ancak cihazınızın 4.5G uyumlu olup olmadığını merak ediyorsanız bunu çok kolay bir şekilde öğrenebilmeniz mümkün.

4.5G Uyumlu mu? Uygulaması telefonunuzun sadece 4G’ye mi yoksa aynı zamanda 4.5G’ye de mi uyumlu olup olmadığınızı test etmenizi sağlıyor. Cihazınızın özelliklerini inceleyerek 4.5G uyumluluğu, 4.5G ile ulaşabileceğiniz maksimum bağlantı hızı ve SIM kart uyumluluk testlerini yaparak sizlere sunuyor.

4.5G Uyumlu mu? Uygulaması ile 4G uyumluluk testi, 4.5G uyumluluk testi, maksimum 4.5G bağlantı hızı testi ve SIM Kart uyumluluk testlerini yapabilirsiniz.