Twitter Tweeti Görecek Kişileri Seçme Özelliği Alıyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter, tweeti görecek kişileri seçme özelliğine kavuşuyor. Peki, yeni özellik neler sunuyor?

Popüler sosyal medya platformu Twitter, tweeti görecek kişileri seçme özelliğini duyurdu. Şu anda yalnızca bazı kullanıcıların kullanıma sunulan özellik, yapılan paylaşımların yalnızca belirlenen kişiler tarafından görülebilmesine imkân tanıyor. Peki, tweeti görecek kullanıcıları seçme özelliği nasıl kullanılacak? Detaylar haberimizde.

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Twitter, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu tarafından duyurulan yeni özellik, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek.

Twitter Tweet Düzenleme Özelliğine İlk Bakış (Video)
SOSYAL MEDYA

Twitter Tweet Düzenleme Özelliğine İlk Bakış (Video)

Twitter, tweet düzenleme özelliği ile bir kez daha gündeme geldi. Dünya genelinde çok fazla sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından beklenen özelliğinin videosu paylaşıldı.

Tweeti Görecek Kişileri Seçme Özelliği Nasıl Kullanılacak?

Twitter, tweeti görecek kullanıcıları seçme özelliğini tanıttı. Söz konusu özellik, görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yer alan Yakın Arkadaşlar isimli özelliğe oldukça benziyor. Instagram’da bildiğiniz üzere Yakın Arkadaşlar özelliğini kullanarak paylaştığınız hikayeler, yalnızca belirlediğiniz kişiler tarafından görüntülenebiliyor.

Popüler sosyal medya platformu tarafından test edilen özellik de tıpkı Yakın Arkadaşlar özelliğinde olduğu gibi yapılan paylaşımlar sadece belirli kişiler tarafından görünecek. Şirket, söz konusu özelliğin kullanımını da oldukça kolay hale getirdi.

Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılan sosyal medya hizmetinin resmi hesabı üzerinden yeni Twitter özelliğini tanıtan bir video paylaşıldı. Paylaşılan video, yeni özelliğin nasıl kullanılacağını gözler önüne seriyor. Aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden özelliğin nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması sonrasında popüler sosyal medya platformu oldukça fazla ilgi gördü. Bazı kullanıcılar sosyal medya hizmetinde bazı özelliklerin değişmesini isterken bazıları ise hiçbir şeyin değişmemesini, platformun aynı şekilde devam etmesini istiyor.

Platformda herhangi bir değişikliğin olup olmayacağı belirsizliğini korurken şirket, paylaşımları yalnızca belirli kişilerin görebileceği bir özelliği bazı kullanıcıların kullanımına sundu. Şu anda test aşamasında olan özelliğin 150 kişi sınırı olacak.

Tweetlerinizi görmesini istediğiniz kişileri seçmeniz için bir pencere açılacak. Açılan pencere üzerinden seçimi yapabileceksiniz. Belirlediğiniz kişiler, söz konusu özelliği kullanarak attığınız tweetleri okuyabilecek ve yanıt verebilecek. Bu grubun dışında kalan kullanıcılar ise herhangi bir paylaşım göremeyecek.

Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter, test aşaması tamamlandıktan sonra diğer kullanıcıların da kullanımına sunacaktır.

YORUMLAR