Twitch'te Yeni Eş Zamanlı İzleyici Rekoru Kırıldı

Twitch'in eş zamanlı izleyici rekoru yeniden kırıldı. Daha önceki 2.5 milyonluk rekor tam 3.3 milyonluk yeni bir yayınla kırıldı. İşte detaylar!

Twitch'te Yeni Eş Zamanlı İzleyici Rekoru Kırıldı

Twitch'in eş zamanlı izleyici rekoru bir kez daha kırıldı. İspanyol yayıncı Ibai Llanos Garatea (platformda "Ibai" olarak biliniyor), Twitch'e göre hafta sonu düzenlediği bir boks etkinliği sırasında 3.3 milyondan fazla eş zamanlı izleyiciye ulaştı ve bir önceki rekoru kırdı. Bir önceki rekor 2.5 milyon eş zamanlı izleyici ile yine bir İspanyol yayıncı olan TheGrefg'e aitti.

Ibai'nin etkinliği La Velada del Año II, bazı müzik performanslarının yanı sıra ringde yarışan diğer içerik oluşturucuları da içeriyordu. İçerik oluşturucu liderliğindeki boks etkinlikleri tam olarak yeni bir fikir sayılmaz ancak Ibai'nin 3 milyonu aşkın bir kalabalığın önünde bir arenada gerçekleşen gösterisinin başarısı, canlı ve sanal ortamdaki izleyicilerin hâlâ büyük kitleler oluşturabileceği anlamına geliyor.

Ibai Şu Anda En Çok Takipçili Dördüncü Kanal Konumunda

Rekorun kırıldığı ve 3 milyonu aşkın eş zamanlı izleyiciye ulaşılan yayının tam tekrarını merak edenler Ibai'nin Twitch kanalından izleyebilirler.

Twitch analitik sitesi Twitch Tracker'a göre Ibai, şu anda 11.1 milyon takipçisi ile Twitch'te en çok takip edilen dördüncü kanal. Ninja, platformun en çok takip edilen yayıncısı olmaya devam ediyor ancak Ibai, Tfue, xQc, Shroud ve Pokimane gibi diğer Twitch'le özdeşleşmiş isimlerin önünde olmaya devam ediyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Twitch'in ve yayınların bu denli izleyici kitlelere oluşmasının gelecekte de tekrarlarını görecek miyiz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR