Twitter 4K Görüntü Yükleme Desteğine Sahip Oldu!

Twitter 4K görüntü yükleme özelliği kazandı. Peki, Twitter'da 4K çözünürlüğünde fotoğraf nasıl yüklenir? İşte merak edilen konuya ilişkin bütün ayrıntılar!

Twitter 4K görüntü yükleme özelliği aldı. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya platformuna gelen yeni özellik sayesinde artık Android ve iOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlar üzerinden 4K fotoğraf yüklenebilecek. Peki, Twitter'da 4K fotoğraf nasıl yüklenir?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya hizmeti Twitter, her geçen gün yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Şirket, platforma yeni özellikler ekleyerek kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Popüler sosyal medya hizmeti Twitter, Android ve iOS cihazlar için 4K çözünürlüğünde fotoğraf yükleme desteğinin geldiğini duyurdu. Kullanıcılar, yeni özellik sayesinde artık Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlar üzerinden yüksek çözünürlüklü fotoğraf yükleyebilecek. Böylece kullanıcılar kalitesi düşük fotoğraflar yüklemek zorunda kalmayacak.

Dünya genelinde çok popüler olan sosyal medya platformunu web sürümü 4096 x 4096 piksel çözünürlük desteğine sahipti fakat platformun mobil uygulaması 2048 x 2048 piksel çözünürlüğe kadar destekliyordu. Bu sebepten ötürü kullanıcılar, yüksek çözünürlüklü fotoğraf yüklemek için hizmetin web sürümünü kullanmak zorunda kalıyordu.

Şirket, geçtiğimiz ay mobil cihazlar üzerinden yüksek çözünürlüklü görüntüler yükleme özelliğini test etmeye başlamıştı. Test süreci başarı ile tamamlandıktan hemen sonra tüm kullanıcıların kullanıma sunuldu.

Twitter 4K Görüntü Yükleme Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak akıllı telefonunuzda yüklü olan popüler sosyal medya uygulaması Twitter'ı açın.
  • Parmağınızı soldan sağa doğru sürükleyerek kontrol paneline ulaşın.
  • Açılan pencere üzerinden "Ayarlar ve Gizlilik" menüsüne dokunun.
  • Ayarlar sayfasında yer alan "Veri kullanımı" kategorisini açın.
  • "Resimler" kısmında bulunan "Yüksek kaliteli resim yüklemeleri" ve "Yüksek kaliteli resimler" seçeneklerini aktif edin. Bu iki seçeneğe dokunduğunuzda "Mobil veri ve Wi-Fi", "Yalnızca Wi-Fi" ve "Asla" olmak üzere üç seçenek ile karşılaşacaksınız. Mobil internet paketinizde kota sorunu olabileceğinden ötürü "Yalnızca Wi-Fi" seçeneğini seçebilirsiniz.

"Veri kullanımı" sayfasında "Yüksek kaliteli resim yüklemeleri" ile "Yüksek kaliteli resimler" seçeneklerini görmüyorsanız uygulamanın son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Bunu kontrol etmek için Google Play Store isimli uygulama mağazasını ziyaret etmelisiniz. "Uygulamalarım ve Oyunlarım" kategorisi üzerinden uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Instagram Reels'e Reklam Geliyor: Facebook Şaşırtmadı
SOSYAL MEDYA

Instagram Reels'e Reklam Geliyor: Facebook Şaşırtmadı

Instagram Reels reklam gösterecek. Sosyal medya platformu, uygulamasının hemen hemen her yerine reklam koyuyor ve şimdi Reels'e de geliyor.

YORUMLAR