Twitter, Devlete Bağlı Medya Hesaplarını Etiketlemeye Başladı

Twitter, devlete bağlı medya hesaplarını etiketlemeye başladı. Detaylar haberimiz içerisinde yer almakta.

twitter-devlete-bagli-medya-hesaplari-etiket

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Twitter, yeni bir düzenleme ile karşımıza çıktı. Twitter, devlete bağlı hesaplara etiket vermeye başladı. İşte detaylar.

Twitter Yasaklarla Dans Ediyor: Türkiye'nin Taleplerini Kabul Etmedi!
TEKNOLOJİ

Twitter Yasaklarla Dans Ediyor: Türkiye'nin Taleplerini Kabul Etmedi!

Bir süredir sosyal medya platformlarının gündeminde bulunan sosyal medya düzenlemesi geçtiğimiz saatlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Twitter'da Devlete Bağlı Medya Hesaplarında Etiket Olacak

Twitter'da devlete bağlı medya hesaplarına etiket eklenmeye başlandı. Twittter tarafından yapılan açıklamada etiket sistemi hakkında şunlar söylendi:

"Bu etiketler, ilgili Twitter hesabının profil sayfasında ve bu hesaplardan gönderilip paylaşılan Tweetlerde görünür. Bu etiketlerde ilgili hesabın bağlı olduğu ülke ve bu hesabın bir devlet temsilcisi veya devlete bağlı medya kuruluşu tarafından işletilip işletilmediği hakkında bilgiler bulunur. 

Ek olarak bu etiketler, ilgili hesabın resmi bir hesap olarak durumunu belirten küçük bir bayrak simgesini ve devlete bağlı medya platformunun küçük amblemini içerir."

twitter-da-devlete-bagli-medya-hesaplarinda-etiket-olacak

twitter-da-devlete-bagli-medya-hesaplarinda-etiket-olacak2

Sizler Twittter'ın devlete bağlı medya hesaplarına etiket vermesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın! En güncel haberlere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR