Twitter DM Toplu Mesaj Dahil Birçok Özellik Alacak

Twitter, DM özelliği için çeşitli yenilikler duyurdu. Duyurulan yenilikler arasında toplu mesajlar dikkat çekiyor. İşte hizmete gelecek yeniliklerin detayları!

Büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya platformu Twitter, DM özelliğine birçok yenilik getirmek için kollarını sıvadı. Şirket, Twitter'a eklenecek özellikleri duyurdu. Twitter'a toplu mesaj özelliğinin gelecek olması dikkat çekiyor.

Twitter DM Üzerinden Toplu Mesaj Gönderilebilecek

Sosyal medya analisti Jane Manchun Wong, geçtiğimiz aylarda tersine mühendislik yöntemi uygulayarak şirketin üzerinde çalıştığı toplu mesaj özelliğini gün yüzüne çıkarmıştı. Popüler sosyal medya hizmeti, Direkt Mesaj (DM) özelliği için toplu mesaj dahil birçok yeniliği duyurdu.

Twitter'da toplu mesaj göndermek istediğinizde otomatik olarak grup sohbeti açılıyor. Bu durum, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde olumsuz yönde etkiliyor. Görünüşe göre şirket, bu deneyimi iyileştirmek için kollarını sıvadı. Şirket tarafından aktarılan bilgilere göre aynı anda 20 kişiye kadar mesaj gönderilebilecek.

Twitter Bluesky Projesinin Başına Jay Graber Geçti
SOSYAL MEDYA

Twitter Bluesky Projesinin Başına Jay Graber Geçti

Twitter Bluesky projesinin başına daha önce gizlilik odaklı kripto para birimi olan Zcash'in arkasındaki geliştirici ekiple birlikte çalışmış ve Facebook Events ile rekabet etmek için Happening adlı kendi sosyal ağını kurmuş bir isim olan Jay Graber getirildi.

Toplu mesaj özelliğinin çok yakında iOS, Web ve Android platformlarında kullanıcıların kullanımına sunulacak. Twitter, özelliğin ne zaman sunulacağı konusunda henüz net bir tarih paylaşmadı. Yeni özellik ile birlikte artık toplu mesaj için otomatik olarak grup sohbeti kurulmayacak. Bu yenilik, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyacak.

Sosyal medya hizmeti, Twitter'ın iOS sürümü için yeni bir filtreleme özelliği üzerinde çalışıyor. Twitter, mesajları tarihe göre gruplandıracak. Böylece kullanıcılar eski mesajlara daha hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilecek.

Twitter, iOS kullanıcıları için bir yenilik daha getirecek. Twitter'ın iOS sürümünde mesajlara uzun süre dokunarak da tepkiler verilebecek. Şu anda bir mesaja tepki vermek için yalnızca çift dokunmak gerekiyor. Kullanıcılar, çok yakında sunulacak yenilik ile birlikte mesaja ister uzun süre dokunarak ister çift dokunarak tepki verebilecek.

Twitter'ın iOS uygulamasında Direkt Mesaj özelliğine hızlı kaydırma butonu ekleyecek. Kullanıcılar hızlı kaydırma butonuna dokunarak en son mesaja çok hızlı bir şekilde ulaşabilecek. Böylece çok eski mesajlara göz atan kullanıcılar, en son mesaja erişmek için vakit kaybetmeyecek. İlk etapta iOS uygulaması için duyurulan özelliklerin Android platformuna ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

Twitter'ın Direkt Mesaj özelliği için üzerinde çalıştığı yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR