Twitter iOS ve Android İçin 2013'ün Son Güncellemesini Yaptı

Twitter'ın güncellenen uygulaması artık direkt mesajların gönderilmesini çok daha kolay kılıyor.

Twitter iOS ve Android İçin 2013'ün Son Güncellemesini Yaptı

Twitter düzenli olarak güncellediği mobil uygulamaları sayesinde eskisine göre çok daha fazla yol almış durumda ve böylece kullanıcıların sosyal ağı daha yoğun ve kolay bir şekilde kullanmalarını amaçlarken, aynı zamanda tasarımlarını gelirini arttırmaya müsait bir şekilde geliştiriyor. Dolayısıyla 2014'te daha yoğun bir şekilde kar elde etmeye çalışacağını bildiğimiz Twitter'ın iOS ve Android için getirdiği yeni tasarım, hem daha rahat bir kullanım sağlıyor hem de reklam yerleşimlerinin daha kolay gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor.

Twitter'ın gelir tarafı şimdilik bizi pek ilgilendirmiyor. Dilerseniz uygulamanın kullanıcıları direkt ilgilendiren taraflarına bir göz atalım.

İlk olarak özel mesajlar üzerinden artık fotoğrafların da gönderilebilmesi dikkat çekici. Bunun yanında, renklerde ve tasarımın genelinde son zamanlarda popüler olan "flat" yani düz tasarımın hakim hale geldiğini söyleyebiliriz. Direkt mesajlara son zamanlarda verilen önem, kullanıcıların diğer mesajlaşma uygulamalarına kaymalarını engelleyebilmek için ortaya çıkmıştı ve önümüzdeki günlerde bu konuya daha fazla eğilindiğini görebiliriz.

Üst menülerdeki ufak tefek yerleşim değişiklikleri sayesinde direkt mesajlara çok daha kolay erişim sağlayabilme imkanı da yine uygulamanın yeni tasarımında dikkatimizi çekenler arasında. Artık diğer sekmelere geçmek için sekmelere basmanın gerekmemesi ve direkt olarak ekranı kaydırabilmek ise Twitter'ın uzun süredir eksik olan yönlerinden bir tanesiydi.

Ancak yeni tasarım tüm kullanıcıları memnun etmedi ve özellikle direkt mesajlaşmanın bu kadar öne çıkmasından dolayı gelen şikayetler mevcut. Uygulamayı denemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir ve cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Twitter İçin 2013 Nasıl Geçti?
İNTERNET

Twitter İçin 2013 Nasıl Geçti?

Twitter'ın her geçen yıl daha fazla gelişim gösterdiği ve internet kullanıcıları arasındaki popülerliğini zirveye taşıdığı bir gerçek.

Socl için mobil uygulamalar yayınlandı

YORUMLAR