Twitter Mavi Tik Başvuruları Ne Zaman Açılacak?

Twitter mavi tik başvuruları ne zaman başlayacak? Uzun zamandır cevabı merak edilen bu sorunun yanıtı yakın zamanda ortaya çıkabilir. İşte bütün ayrıntılar!

Anıl Özünaldım -

Twitter mavi tik başvuruları önümüzdeki hafta açılabilir. Jane Manchun Wong'un paylaştığı tweete göre sosyal medya platformunun yeni başvuru formu tamamladı ve hazır bir şekilde bekliyor. Doğrulanmış hesaplardan karşılanması istenen şartların hemen hemen aynı olduğu belirtildi.

Twitter Mavi Tik Başvuruları Çok Yakında Açılabilir

Sosyal medya uygulamalarına gelecek özellikler hakkında önceden yaptığı sızıntılarla tanınan Jane Manchun Wong bu sefer Twitter'a gelecek bir özelliği değil, Twitter'ın başlatacağı bir başvuru programının başvuru formunun tamamlandığını duyurdu.

Twitter, yeni hesap doğrulama programı kapsamında sosyal medya kullanıcılarından bir form doldurmasını isteyecek. Bu form, kullanıcılar hakkında yazılmış haberleri ve onların fotoğrafını içeren kimliklerini de paylaşmasını gerektirecek.

Twitter, hesap doğrulama formunu doldurup başvuruda bulunan sosyal medya kullanıcısının mavi tik almaya uygun bulduğunda kullanıcının istediği doğrulama rozeti isminin yanına eklenecek fakat kullanıcının başvurusu reddedilirse rozet teslim edilmeyecek.

Yeni hesap doğrulama programıyla beraber yeni etiketler de gelebilir. Sosyal medya platformunda şu an sadece devletle ilişkili hesaplara özel etiketler bulunuyor. Twitter, hesabı doğrulanan kullanıcıların profiline özel etiket ekleyebilir.

Twitter Mavi Tik Kimlere verilir?

Twitter'ın doğrulama rozetinin verildiği hesap türlerinden bazıları şunlar:

Twitter Doğrulama Rozeti Almanın Şartları

Sosyal Medya

Twitter Sohbet Arama Özelliği Android'e de Geldi!

Benzer İçerikler

YORUMLAR