Twitter'a Metin Biçimlendirme Özelliği Geliyor

Twitter'a yakın zamanda birçok yeni özelliğin geleceği duyuruldu. Özellikler içerisinde daha detaylı metinler oluşturmanızı sağlayacak bir araç da bulunuyor.

Twitter'a Metin Düzenleme Özelliği Geliyor

Elon Musk'ın eline geçmesinin ardından hem tasarım hem de işlevsellik anlamında büyük bir dönüşüm geçiren Twitter'da değişiklikler son bulmuyor. Sosyal medya duyumcusu Alessandro Paluzzi'nin aktardığına göre yakın zamanda Twitter'a metin biçimlendirme özelliği geliyor.

Twitter'a eklenen metin biçimlendirme özelliği ile birlikte metin programlarında sıkça kullandığımız kalın, italik ve çizgili yazı yazma işlevi, artık kullanılabilir olacak.

Artık Daha Detaylı Tweet Atmak Mümkün Olacak

Özellikle Facebook üzerinde uzun süredir yer alan basit metin biçimlendirme aracı, kullanıcıların çok daha kapsamlı ve detaylı paylaşımlar yapmasına olanak sağlıyordu. Son aylarda platformun "kısa ve öz haberleşme" mantalitesini yavaş yavaş terk etmeyi amaçlayan Elon Musk, bu yönde metin biçimlendirme aracı gibi yollara başvurmayı tercih etti.

Yakın zamanda daha uzun tweet atma özelliğinin eklenmesinin üstüne "kalın, italik ve çizgili" metin biçimlendirme seçeneklerinin de sunulması, tweet atarken kullanıcılara özgürlük ve anlatım çeşitliliği sağlayacak.

Metin biçimlendirmenin yanında Twitter'a gelecek yeni özellikler arasında tartışmaları bildirimler aracılığıyla takip edebilme, kimlik belgesi ile kimlik doğrulama ve kullanıcı konumunun artık gizlenmesi gibi özellikler yer alıyor.

Twitter Blue Nedir: Avantajları ve Fiyatları
SOSYAL MEDYA

Twitter Blue Nedir: Avantajları ve Fiyatları

Elon Musk'ın Twitter başına geçmesi ile birlikte mevcut Twitter Blue hizmetinde birçok değişiklik yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor.

YORUMLAR