Twitter Para Kazanma Özelliği Geliyor: İşte İlk Görsel!

Twitter para kazanma özelliğini test ediyor. Kullanıcılar, yeni özellik ile birlikte sosyal medya uygulaması üzerinden para kazanabilecek. İşte tüm detaylar!

Twitter para kazanma özelliği üzerinde çalışıyor. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya platformuna gelecek yeni özellik ile birlikte para kazanılabilecek. Sosyal medya analisti Jane Manchun Wong, söz konusu özelliğe ilişkin ekran görüntüsü paylaştı.

Twitter Para Kazanma Özelliği Ne Zaman Gelecek?

Dünya genelinde çok popüler bir sosyal medya platformu Twitter'ın diğer sosyal ağlara kıyasla en büyük dezavantajlarından bir tanesi, içerik oluşturucuları için para kazanabilme seçeneğini olmamasıydı. Şirketin bu sorunu ortadan kaldırmak için kollarını sıvadığı ortaya çıktı.

Sosyal medya analisti Jane Manchun Wong, tersine mühendislik yöntemi ile popüler sosyal medya platformunun yeni bir özellik üzerinde çalıştığını gözler önüne serdi. Wong tarafından aktarılan bilgilere göre içerik oluşturucuları, profillerine bahşiş kutusu ekleyebilecek. Böylece içerik oluşturucularının takipçileri bahşiş kutusu üzerinden bağış yapabilecek.

Yeni özellik ile birlikte kullanıcılar, sosyal medya hizmeti üzerinden para kazanabilecek. Analist Wong, tersine mühendislik tekniğini uygulayarak yeni özelliğin ekran görüntüsünü de paylaştı. Ekran görüntüsü, para kazanma özelliğinin nasıl bir görünüme sahip olacağını gözler önüne serdi.

Paylaşılan görsele baktığımızda "Profili düzenle" butonunun sol kısmında para simgesi yer alacak. Para simgesine tıkladığımız takdirde bir pencere açılacak. Açılan pencerede çeşitli ödeme yöntemleri yer alıyor. Bu yöntemler arasında Bandcamp, PayPal, Cash App, Patreon, Venmo yer alıyor. Söz konusu özelliğin ekran görüntüsüne aşağıda yer alan tweet üzerinden erişebilirsiniz.

Yeni özelliğin tam olarak ne zaman içerik oluşturucuları ile buluşturulacağı bilinmiyor. Öte yandan Twitter'ın içerik oluşturucularına para kazanmaları için geliştirdiği yeni özelliklerin. içerik oluşturucularının platforma katılımını önemli büyük ölçüde arttırması bekleniyor.

Oluşturduğu içeriler sayesinde önemli miktarda para kazanan içerik oluşturucuları doğal olarak üretime daha fazla odaklanıyor ve sosyal medya platformunun sahip olduğu içerik bakımından daha güncel ve etkileşim oranı yüksek bir platform olmasını sağlıyor.

Peki, siz yeni Twitter para kazanma özelliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Kullanıcıların paylaştığı içeriklerden para kazanmasına olanak sağlayacak bu yeni özelliğe dair tüm görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle ve okurlarımızla paylaşmayı unutmayın.

Twitter 4K Görüntü Yükleme Desteğine Sahip Oldu!
SOSYAL MEDYA

Twitter 4K Görüntü Yükleme Desteğine Sahip Oldu!

Twitter 4K görüntü yükleme özelliği aldı. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya platformuna gelen yeni özellik sayesinde artık Android ve iOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlar üzerinden 4K fotoğraf yüklenebilecek.

YORUMLAR