Twitter Süper Takip Özelliği Neler Sunacak? İşte Yeni Detaylar

Twitter Süper Takip özelliğine ait yeni bilgiler ve ekran görüntüleri ortaya çıktı. Peki, sosyal medya hizmetinin yeni özelliği kullanıcılara neler sunacak?

Twitter Süper Takip özelliğine ilişkin yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Yeni bilgilerin yanı sıra özelliğe ait ekran görüntüleri de ortaya çıktı. Ekran görüntüleri, özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında bilgi sahibi olmamıza olanak sağlıyor. Peki, içerik oluşturuculara para kazanma fırsatı sunan yeni özellik kullanıcılara neler sunacak?

Twitter Süper Takip Özelliği Ne Zaman Gelecek?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya platformu Twitter, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan Süper Takip özelliğine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.

Sosyal medya analisti Jane Manchun Wong, tersine mühendislik yöntemi uygulayarak şirketin üzerinde çalıştığı özellik hakkında yeni bilgilere ulaştı. Wong tarafından aktarılan bilgilere göre Super Follow olarak isimlendirilen yeni özelliği kullanabilmek için bazı şartlar aranacak.

Yeni özelliği kullanabilmek için en az 10 bin takipçi sayısına sahip olmak gerekiyor. Elbette tek şart bu değil. Belirli takipçi sayısının yanı sıra 18 yaş ve üzeri olmak ve son 30 gün içerisinde en az 25 tweet atmış olmak gerekiyor. Yani hesabın aktif olarak kullanılıyor olması lazım.

Wong tarafından paylaşılan bilgilere göre Süper Takip özelliğini kullanacak kullanıcıların komedi, sanat, oyun, müzik, sağlık ve fitness ve teknoloji gibi içerik kategorilerden bir tanesini seçmesi gerekecek. Buna ek olarak Facebook, Patreon, Substack, OnlyFans, YouTube ve Twitch içerik platformları yer alacak. Kullanıcılar, içerik platformunu belirtmesi gerekecek.

Popüler sosyal medya hizmeti, Wong tarafından ortaya çıkarılan bilgiler hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Twitter tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamaya göre Süper Takip abonelikleri 4,99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Kullanıcılar istediği zaman aboneliğini iptal edebilecek. Abonelik sisteminin ülkemizde ne kadar fiyata sahip olacağı ise henüz bilinmiyor.

Analist Wong, tersine mühendislik yöntemi ile yeni özelliğe ait ekran görüntülerini de ortaya çıkardı. Ekran görüntüleri, özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında bilgi sahibi olmamıza olanak sağlıyor. Söz konusu ekran görüntülerine yukarıda yer alan tweet üzerinden göz atabilirsiniz.

Super Follow olarak ismlendirilen yeni abonelik sistemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Twitter Ücretli Abonelik Hizmeti Kullanıma Sunuldu!
SOSYAL MEDYA

Twitter Ücretli Abonelik Hizmeti Kullanıma Sunuldu!

Twitter ücretli abonelik hizmeti, Avustralya ve Kanada ile sınırlı olmak üzere kullanıma sunuldu. Twitter'ı ücretli olarak kullanan kişiler ile ücretsiz kullanan kişiler arasındaki farklar, ücretli versiyonun fiyatı ve çok daha fazlası hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

YORUMLAR