Twitter'dan Yanlış Bilginin Yayılmasını Önlemek için Yeni Özellik Yolda

Twitter, yanlış bilginin yayılmasını önlemek için yeni bir özellik geliştiriyor. Geliştirilen özellik ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Twitter, yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Twitter'ın bu kez yanlış bilginin yayılmasını önlemek için yeni bir özellik üzerinde çalıştığı gün yüzüne çıktı. İşte Twitter'ın yeni özelliği.

Twitter Yanlış Bilginin Yayılmasını Önleyen Özellik Üzerinde Çalışıyor

Şirket, bir kullanıcı yanlış bilgi olarak etiketlenmiş bir tweet'i "Beğenmeye" çalıştığında "yanıltıcı bilgi" etiketinin ortaya çıkmasına neden olacak, henüz yayınlanmayan yeni bir özellik geliştirdi. Bu özellik, Jane Manchun Wong tarafından Twitter uygulamasının kodunda keşfedildi. Özellik kullanıcının yanlış bilgi içeren tweeti beğenmesini yavaşlatıyor. Böylece yanlış bilgi yayılımının önüne geçiyor.

Hemen aşağıdan keşfedilen özelliğe bakabilirsiniz.

Yeni özelliğin ne zaman yayına alınacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Twitter yetkilileri konu hakkında bir açıklama yapar ise sizleri bilgilendireceğiz.

Twitter, Donald Trump Hakkında Beklenmedik Karar Alabilir
SOSYAL MEDYA

Twitter, Donald Trump Hakkında Beklenmedik Karar Alabilir

Donald Trump resmi olmayan sonuçlara göre ABD başkanlık seçimini kaybetti. Yine resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Joe Biden kazandı.

Sizler Twitter hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Twitter'ın yeni özelliği nasıl? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı ihmal etmeyin! Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bizleri takipte kalarak en güncel teknoloji haberlerini hızlıca öğrenebilirsiniz.

Twitter indir butonuna basarak dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter'ın mobil uygulamasını akıllı telefonunuza kolayca ve hızlıca indirebilirsiniz.

YORUMLAR