Twitter, Yeni Profil Sayfası Tasarımını Test Ediyor

Twitter, uzun süredir kullanılan profil sayfası tasarımını büyük değişiklikler ve yeni özellikler ile geliştirerek ortaya çıkarılan yeni tasarımını belirli sayıda kullanıcı ile test etmeye başladı.

Twitter, Yeni Profil Sayfası Tasarımını Test Ediyor

Facebook ile birlikte dünyanın en popüler ve en çok kullanılan sosyal platformlarından biri olan Twitter, kullanıcılarının sahip olduğu profil sayfaları için hazırlanan yeni tasarımını test etmeye başladı.

Gayet büyük bir değişiklik olan bu tasarım değişikliğinde ilk göze çarpan, Twitter profil sayfalarının Facebook ve Google+ profil sayfalarına çok benzemesi. Facebook profil sayfalarında olduğu gibi profil resminin solda olduğu yeni Twitter tasarımında, fotoğraflar biraz daha ön plana çıkartılmış ve zaman çizelgesi de Facebook'un zaman tüneli ile neredeyse aynı olmuş diyebilirim.

Twitter yeni özellikleri ve büyük tasarım değişikliğini büyük kullanıcı kitlelerine açmadan önce, belirli bir grup ile test ederek sorunları gidermeye başladı. Yeni profil sayfası tasarımında, profil resminizin hemen sağında aynı hiazada duran takipçi, takip ettikleriniz, attığınız tweet sayısı, favorileriniz ve fotoğraf/video sayınızı görebiliyorsunuz.

Test sürecine katılan kullanıcılar, siz test aşamasında olmasanız bile sizin profilinizi de yeni tasarım ile görüntülemektedir. Bu nedenle test aşamasına katılan bir arkadaşınız varsa, profil sayfanızın ekran görüntüsü isteyerek yeni tasarım ile profilinizin nasıl görüneceğiniz öğrenebilirsiniz. Şuanki tasarımda 1252 x 626 boyutlarında olan üst kısımdaki fotoğrafın yeni tasarım ile boyutları 1500 x 500 piksel oluyor. Bu nedenle yeni profil sayfası tasarımına geçildiğinde uyumlu olmayan fotoğraflarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Twitter tarafından henüz konu hakkında resmi bir açıklama gelmemesine rağmen, yeni profil sayfası tasarımının ne zaman tüm kullanıcılar için aktif olacağı şimdiden bir çok Twitter kullanıcısını merakta bırakmış durumda.

Flappy Bird Alternatifi Oyunlar

YORUMLAR