Twitter'ın Android ve iOS Uygulamaları Güncellendi

Twitter'ın Android ve iOS platformlarındaki uygulamaları güncellenerek bazı özellikler geliştirildi ve bir takım yeni özellikler getirildi.

Twitter'ın Android ve iOS Uygulamaları Güncellendi

Twitter, Android ve iOS platformlarındaki uygulamalarını Salı günü güncelleyerek bazı özelliklerini geliştirdi ve bir kaç yeni özellik ekledi.

Yapılan son güncelleme ile birlikte göze çarpan en büyük değişiklik, Twitter'ın Android ve iOS uygulamarında yapacağınız aramalarda yeni bir arama filtresi kullanılması. Bu sayede aradığınız içeriğe daha yakın ve ilgili sonuçları görüntüleyebileceksiniz. Diğer değişiklik ise Twitter'ın popüler televizyon programları üzerine biraz daha fazla odaklanması. Bu yeni özellik sayesinde artık ''Keşfet'' sekmesi altında popüler televizyon şovlarını ve programlarını görerek, içeriğe gittiğimizle içerikle alaklı tüm atılan Tweet'leri görüntüleyebileceğiz.

Popüler Tv içeriklerini test etmeye Ağustos ayında başlayan Twitter 4 aylık süre sonunda resmi olarak özelliği Twitter'a ve beraberinde mobil uygulamalarına ekledi. Geçtiğimiz yıldan bu yana sosyal televizyon ve iletişimine önem veren ve bu alanda yatırımlar yapan Twitter, planladığı stratejiyi düzenli olarak takip ediyor.

Sizde Android veya iOS cihazlarınızda Twitter kullanıyor iseniz dün aktif hale gelen güncellemeyi indirerek yeni sürüm Twitter'ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Twitter Fotoğraf Önizleme Özelliğini Kapatma

YORUMLAR