Uber Kurye, İstanbul'da Hizmete Başladı

Uber, yeni hizmeti Uber Kurye'yi tanıttı. İşte ilk olarak İstanbul'da hayata geçirilen hizmete dair tüm detaylar!

Uber Kurye, İstanbul'da Hizmete Başladı

Bir süredir ülkemizde sarı taksilerle hizmet veren Uber, Avrupa ve ABD'de hizmete sunmuş olduğu kurye hizmetini Uber Kurye olarak ülkemizde de hizmete sunmaya hazırlanıyor. 19 Ocak'ta kullanıcılara sunulması beklenen hizmet ile kullanıcılar yeni bir kurye seçeneğine daha kavuşmuş olacak.

Global teknoloji platformu Uber, anlık paket teslimatı yapılabilen yeni "Uber Kurye" hizmetini İstanbul’da başlatıyor. 19 Ocak tarihinden itibaren Uber ayrıcalığı ile İstanbul’da hızlı, kolay ve güvenli anlık paket teslimatı yapılabilecek. Uber Kurye ile gönderilecek paketler, Uber uygulamasında belirtilecek adresten teslim alınacak ve iletilmek istenen adrese teslim edilecek.

Uber kullanıcıları, uygulamada bulunan ‘Paket gönder’ seçeneğine ek olarak, ‘Paket al’ seçeneğini de kullanarak belirttikleri adresten paket aldırıp teslimat adresine ulaştırabilecekler.

İlk Teslimata Özel 70 TL'ye Kadar Gönderim Ücreti Yok

Uber Kurye, İstanbul'da Hizmete Başladı

Uber Kurye'yi ilk kez kullanacak olan kullanıcılardan ilk teslimata özel 70 TL'ye kadar gönderim ücreti de alınmayacak. Siz de ilk teslimatta bu kampanyayı kullanmak istiyorsanız Uber uygulamasındaki Promosyonlar bölümünden "UBERKURYE" kodunu kullanabilirsiniz. Kampanya 31 Ocak tarihine kadar yalnızca kredi kartı ile yapılan ödemelerde geçerli olacak.

Konuyla ilgili olarak Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı şu ifadeleri kullandı:

"Dünya’da 37 ülkede ve 371 şehirde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’da başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Uber Kurye ile tüm Uber kullanıcıları paketlerini anlık olarak kolayca gönderebilir. Kurye iş ortaklarımızla işbirliği içerisinde hayata geçirdiğimiz bu yeni hizmetin İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağına inanıyoruz."

Uber Eats, Kanada'da Esrar Dağıtmaya Başladı
İNTERNET

Uber Eats, Kanada'da Esrar Dağıtmaya Başladı

Toronto'daki Uber Eats müşterileri, Leafly ile kurulan yeni bir ortaklık sayesinde önümüzdeki haftadan itibaren esrar sipariş edebilecek.

Uber'i Hackleyen Genç Hacker, Çalışanlarla Dalga Geçti
İNTERNET

Uber'i Hackleyen Genç Hacker, Çalışanlarla Dalga Geçti

Uber, şirketin iç sistemlerinin ihlal edildiğine dair raporlar sonrası bir "siber güvenlik olayını" araştırdığını söyledi.

YORUMLAR