Ubisoft Çin Yeni Yılı İndirimleri Başladı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!

Ubisoft mağazasında Çin Yeni Yılı İndirimleri ile yeni bir kampanya dönemi başladı. Kütüphanenize eklemeyi istediğiniz bir oyun varsa bu fırsatı kaçırmayın!

Orçun Çavuşoğlu -

Eğer bu ara yeni bir oyun almayı istiyorsanız, Ubisoft güzel indirim kampanyası yapıyor. Birçok farklı oyunun indirimde olduğu Ubisoft Çin Yeni Yılı İndirimleri size en popüler oyunları %85'e varan indirimlerle sunuyor.

Bildiğiniz gibi yıl boyunca birçok farklı indirim dönemi oluyor. Bunların bazıları sezonluk olurken, bazıları ara geçiş, bazıları özel günler ve bazıları da abonelik servislerinin avantajının kullanıldığı indirimler oluyor. Ubisoft mağazasında başlayan yeni indirim kampanyası da Çin yeni yılına özel olarak düzenleniyor. 

İndirim kampanyası kapsamında sunulan en popüler oyunlar, oldukça uygun fiyatlara oyunseverlerle buluşuyor. %85'e kadar varan indirimlerin yer aldığı kampanyada onlarca oyun bulunuyor. Bu oyunları indirim bitmeden kütüphanenize ekleyip, indirebilirsiniz!

Oyun

Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Açıklandı!

Ubisoft Çin Yeni Yılı İndirimleri Neler Sunuyor? 

Çin Yeni Yılı İndirimi kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Genel olarak baktığımızda, birçok farklı seçeneğin bizi beklediğini görebiliyoruz. Bunlardan kayda değer olduğunu düşündüklerimizi aşağıda listeleyeceğiz. Ancak siz tabii ki enine boyuna incelemeyi ihmal etmeyin. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR