Ubisoft Oyunları Türkçe Oluyor!

Rainbow: Six Siege, Türkçe olacak. Sırada diğer Ubisoft oyunları var!

Ubisoft Türkçe

Dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinden ve dağıtıcılarından bir tanesi olan Ubisoft, Türk oyuncuları sevindirecek bir karar aldı. Şirket, yaptığı açıklamayla birlikte yayınladığı oyunlara Türkçe dil desteği vermeye başlayacağını duyurdu.

1986 yılında Fransa’da kurulan Ubisoft, oyun geliştirmeyle işe başlamıştı. 90’lı yılların ortalarından sonra farklı noktalarda oyun stüdyoları açmaya başlayan şirket, stüdyolarının sayı artınca yayıncı konumuna da geçmiş ve hızla büyümeye başlamıştı.

Özellikle Tom Clancy ortaklığından sonra geliştirdikleri oyunlarla adından sıkça söz ettiren Ubisoft, son olarak Rainbow Six Siege, Far Cry 5 ve Assassin’s Creed: Origins gibi yükske bütçeli oyunlarla piyasadaki yerini almıştı.

Hangi Ubisoft Oyunları Türkçe Olacak?

  • Far Cry
  • Assassin's Creed
  • Watch Dogs
  • Tom Clancy's

Rainbow Six Siege Türkçe

Türkiye’de çok sevilen ve oyunları çoğu zaman çokça oynanan Ubisoft, yakın zaman önce Uplay platformunda beklenmedik bir değişiklik yapmış ve platforma Türkçe dil desteği getirmişti. Türkiye’deki oyuncuların Ubisoft oyunlarına ve başta Rainbow: Six Siege'e gösterdikleri ilgiyi karşılıksız bırakmamak adına böylesine bir karar alan şirket, bir adım daha ileri gitti ve oyunlarına da Türkçe dil desteği getireceğini duyurdu.

Rainbow Six Siege Türkçe Dil Desteği Var mı?

  • Evet, Rainbow Six Siege Türkçe dil desteğine sahip.

Başta Rainbow Six Siege olmak üzere birçok oyununa Türkçe dil desteği eklemek için harekete geçen şirket, Türkçe desteğiyle ülkemizdeki oyuncuları memnun etti. Rainbow Six Siege’den sorumlu Marka Direktörü Alexandre Remy konuyla ilgili şöyle dedi: “Rainbow Six konusunda Türk oyuncuların sahip oldukları sadakat, tutku ve coşkuya çok değer veriyoruz ve bu önemli oyun ögelerini yerelleştirerek minnettarlığımızı gösterebildiğimiz için gerçekten çok mutluyuz.

Rainbow Six Siege'in Fiyatı Artacak
OYUN

Rainbow Six Siege'in Fiyatı Artacak

Ubisoft'un en başarılı projeleri arasında yer alan Rainbow Six Siege için üzücü bir haber geldi.

Rainbow Six Siege, 25 Milyon Oyuncuyu Geride Bıraktı
OYUN

Rainbow Six Siege, 25 Milyon Oyuncuyu Geride Bıraktı

Rainbow Six Siege tanıtılmasının ikinci yılının ardından 25 milyon adet kayıtlı oyuncuyu geride bıraktı. İki yıllık süreçte 25 milyon kişiye ulaşmayı başaran Six Siege için aynı zamanda Operation White Noise güncellemesi yayınlandı.

Rainbow Six Siege Bu Hafta Sonu Steam'de Ücretsiz!
OYUN

Rainbow Six Siege Bu Hafta Sonu Steam'de Ücretsiz!

{mediaId=455124} Ubisoft'un başarılı taktiksel online FPS oyunu olan Rainbow Six Siege için özel bir fırsat oyuncuları bekliyor.

YORUMLAR