UC Browser Artık Türkçe!

Dil çevirisi ile yetinmeyen UC Browser yerel bir kullanıcı deneyimini pekiştirmek adına Türkiye üzerinde ortaklıklar kuruyor. Bu kapsamda yerel içerik ve hizmet konusunda da tarayıcının eksiksiz olması isteniyor.

UC Browser Artık Türkçe!

Mobil cihazlarda sevilerek kullanılan ve geçtiğimiz haftalarda Masaüstü versiyonuyla da göz dolduran tarayıcı UC Browser Türkçe dil desteğine kavuştu. Alibaba grubunun web tarayıcısı an itibariyle Android cihazları üzerinden Türkçe olarak kullanılabiliyor.

2014 yılında en çok kullanılan üçüncü parti mobil tarayıcı olan ve sürekli olarak kullanıcı sayısını artıran UC Browser bu itibarını her platformda olmasına da borçlu. Android, iOS ve Windows Phone versiyonlarından sonra Windows kullanıcılarının da masaüstünden kullanmaya başladığı UC Browser olumlu tepkiler aldı. Türkiye'de aktif kullanıcı sayısını artırmaktan yana olan Alibaba Grubu yakın zamanda diğer platformlar için de Türkçe bir sürümü piyasaya çıkaracaktır.

Dil çevirisi ile yetinmeyen UC Browser yerel bir kullanıcı deneyimini pekiştirmek adına Türkiye üzerinde ortaklıklar kuruyor. Bu kapsamda yerel içerik ve hizmet konusunda da tarayıcının eksiksiz olması isteniyor. Mobil ve masaüstü sürümleri arasında senkronizasyon seçenekleri ile bütünleşik bir internet deneyimi sunma kabiliyeti yüksek olan bir tarayıcı arıyorsanız UC Browser oldukça hoşunuza gidecektir.




UC Browser Son Güncellemesiyle Gizliliğini Geliştiriyor

YORUMLAR