Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Açıklandı!

Ücretsiz PlayStation Plus oyunları duyuruldu. Peki, PS Plus aboneleri hangi oyunlara ücretsiz olarak erişebilecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı!

Anıl Özünaldım -

Sony tarafından yapılan duyuru ile birlikte PlayStation Plus Mayıs ayı oyunları belli oldu. Açıklanan yeni oyunlar, oyuncuların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirilmesine imkân tanıyacak.

Sony, Xbox'ın Game Pass hamlesinin ardından geçtiğimiz yıllarda abonelik sistemli oyun kütüphanesi PlayStation Plus'ı hayata geçirmişti. Ülkemizde de uygun fiyatlardan bir dizi oyuna erişme olanağı sağlayan PS Plus hizmeti her ay yeni oyunları ücretsiz olarak vermeye devam ediyor.

Bugün ise Sony'nin yayınladığı yeni blog yazısı ile PlayStation Plus Mayıs ayı oyunları açıklandı.

PlayStation Plus Mayıs Ayı Oyunları

Yapılan açıklamaya göre duyurulan bu oyunlar 7 Mayıs tarihinden itibaren erişilebilir olacak.

Dikkat Çeken PS Plus Mayıs Ayı Oyunları

EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 tam lisanslı 19.000'den fazla oyuncu, 700 takım ve erkekler ve kadınlar UEFA Şampiyonlar Ligi dâhil 30 lig ile sahalara rakipsiz bir gerçeklik getiriyor.

Ghostrunner 2

İlk oyunun hızlı aksiyonunu temel alan bu yoğun ve sürükleyici birinci şahıs deneyiminde kıyamet sonrası siberpunk bir gelecekte hayatta kalın.

Oyun

Playstation Plus'taki En İyi 10 Oyun

Peki siz bu ayki PlayStation Plus oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR