Ücretsiz Spec Ops: The Line Fırsatını Kaçırmayın!

Spec Ops'u ücretsiz olarak Steam'e eklemeyi unutmayın!

Spec Ops The Line

Bugüne kadar dağıttı ücretsiz oyunlarla adından söz ettiren Humble Bundle, yeni kampanyasıyla oyuncuların karşısına çıktı. Yeni kampanyanın duyurusu ise ücretsiz Spec Ops: The Line dağıtılarak yapılmaya başlandı.

2010 yılında faaliyete geçen Humble Bundle, çeşitli yardım kuruluşlarına destek sağlamak için hayatına başlamıştı. Birkaç oyunu bir araya getirerek hazırladıkları paketleri, 1 dolar gibi çok düşük ücretlere satarak, yardım kuruluşlarına gelir sağlamaya çalışan internet sitesi, birkaç yıl önce herkes tarafından bilinir hale gelmişti.

Özellikle ücretsiz oyun kampanyalarıyla bilinirliğini katlayan Humble Bundle, bugün itibarıyla Spec Ops: The Line isimli oyunu iki gün boyunca ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. Önümüzdeki iki gün içerisinde internet sitesine giren ve hesap açan kişilerin, herhangi bir ücret ödemeden Spec Ops: The Line’ın Steam koduna sahip olacakları belirtilirken, bunu yapabilmek için gereken tek detayın Humble Bundle hesabı olduğu söylendi.

Ücretsiz olan Spec Ops: The Line ise 2012 yılında Yager tarafından geliştirilmiş ve 2K Games tarafından dağıtılmıştı. Üçüncü kişi bakış açılı bir nişancı oyunu olan Spec Ops, Dubai’de geçen bir savaşı anlatırken sadece askerler ve çatışma yerine işin psikolojik tarafına değinmesi sebebiyle oldukça beğenilmişti. Özellikle bombalama sahnesiyle oyuncuların aklından çıkmayan bölümlere sahip olan yapım, oynayan herkesten tam puan almayı başarmıştı.

Humble Bundle'da Yine Bedava Oyun Var!
OYUN

Humble Bundle'da Yine Bedava Oyun Var!

Eğer Steam kütüphanenize ücretsiz ve kalıcı olarak yeni bir oyun eklemek isterseniz Humble Bundle'ın yeni bedava oyun fırsatını kaçırmamanızda fayda var.

Civilization 3 Humble Bundle'da Bedava!
OYUN

Civilization 3 Humble Bundle'da Bedava!

Eğer strateji oyunu oynamayı seviyorsanız Humble Bundle üzerindeki bedava oyun fırsatını kaçırmamak için acele etmenizde fayda var, Civilization 3 kısa bir süreliğine bütün oyunculara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Humble Bundle'da Brutal Legend Bedava!
OYUN

Humble Bundle'da Brutal Legend Bedava!

Eğer eğlenceli bir açık dünya tabanlı aksiyon oyunu oynamak istiyorsanız acele etmenizde fayda var. Humble Bundle üzerindeki yeni bedava oyun kampanyasında Brutal Legend adlı oyun kısa bir süreliğine bütün oyunculara ücretsiz dağıtılıyor.

YORUMLAR