Ucuz Katlanabilir Telefon Samsung Galaxy Fold Lite mı Olacak?

Samsung'un uygun fiyatlı katlanabilir telefonu WiFi sertifikasını aldı. Yeni katlanan telefon Samsung Galaxy Fold Lite olabilir.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un halihazırda birkaç katlanabilir telefonu var. Bununla birlikte katlanabilir ekran teknolojisinin öncülerinden biri olan şirket, katlanabilir cihaz sayısını artırmayı hedefliyor. SM-F415F/DS model numaralı yeni Samsung katlanabilir telefon WiFi Alliance sertifikası aldı. Samsung’un yeni katlanabilir telefonun detaylarını açıklamıyor. Yine de model numarası cihazın Galaxy katlanabilir akıllı telefon olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Fold Lite Özellikleri

  • Model Numarası: SM-F415F/DS
  • Wi-Fi: Wi-Fi 5
  • SIM: Çift SIM
  • Depolama: 64 GB / 128 GB

Samsung Galaxy S21 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Samsung Galaxy S21 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy S21 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Samsung tarafından düzenlenen Unpacked 2021 etkinliği sırasında, şirketin bu seneki amiral gemisi politikasına yön verecek olan Galaxy S21 ailesi ile tanıştık.

Referans olarak, birinci nesil Galaxy Fold’un model numarası SM-F900 idi. Samsung Galaxy Z Flip’in model numarası SM-F700’dü. Görünüşe göre Samsung’un katlanabilir telefonlar, SM-Fxxx ile başlayan model numaralarına sahip. Yeni sertifikalı SM-F415F / DS modeli, F400 serisinin bir parçası olduğu için Fold’un ucuz versiyonu olarak düşünülüyor. Bu telefonun Galaxy Fold Lite olarak adlandırılabileceğine dair haberler de var.

Samsung Galaxy Fold Lite Fiyatı

  • Avrupa: 1.299 Euro
  • Amerika: 1.399 Dolar

Geçen yıl Samsung’un bir katlanabilir akıllı telefonu uygun fiyatla piyasaya sürmeyi planladığına dair söylentiler vardı. Bununla birlikte, bu akıllı telefonun fiyatının ne kadar uygun olacağı söylense de 1000 dolardan aşağı gelmeyecektir. Bunun nedeni ilk Samsung Galaxy Fold’un başlangıç fiyatının 2000 dolara yakın olması.

YORUMLAR